Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Ciao Bella
Ciao Bella
Sanne en Hugo hebben een paar jaar geleden camping Ciao Bella aan het Italiaanse Gardameer overgenomen. Na een intensieve verbouwing loopt de camping in de b... »
 
 
 
 
 

Winterwereld
Winterwereld
Tijdens het jaarlijkse vriendenweekend doet Lara een vreselijke ontdekking. Boos en verdrietig verdwijnt ze in de ijskoude nacht. Als Lara uren later nog nie... »
 
 
 
 
 

Last minute
Last minute
 »
 
 
 
 
 

Viva España
Viva España
Anne geniet volop van haar relaxte leven als makelaar aan de Spaanse Costa. Een gruwelijke vondst in een van de villa's zet alles op zijn kop... Anne Verhuls... »
 
 
 
 
 

Villa Toscane
Villa Toscane
Voor Heleen en Carlo gaat een langgekoesterde wens in vervulling met hun Italiaanse agriturismo. Het Toscaanse leven lacht hen toe tot een verschrikkelijke g... »
 
 
 
 
 

Ardèche
Ardèche
 »
 
 
 
 
 

Ibiza Club
Ibiza Club
Rosa van Leeuwen, beter bekend als dj RedLion, heeft op haar dertigste bereikt waar anderen alleen maar van kunnen dromen. Haar muziek is meer dan succesvol,... »
 
 
 
 
 

Bestemming Bonaire
Bestemming Bonaire
Tijdens hun vakantie op een tropisch eiland maken Saar en Niek al snel nieuwe vrienden. Maar dan doet Saar een vreselijke ontdekking...Saar en haar vriend Ni... »
 
 
 
 
 

Viva Espana
Viva Espana
Anne Verhulst geniet met volle teugen van haar leven in Spanje, waar ze werkt op een makelaars- en verhuurkantoor van luxe vakantievilla's. Het warme klimaat... »
 
 
 
 
 

Bestemming Bonaire
Bestemming Bonaire
 »