Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De Jaarclub
De Jaarclub
 »
 
 
 
 
 

Zeezicht
Zeezicht
Door de crisis zit de jaarlijkse vakantie naar Spanje er dit jaar niet in voor Jan en Anouk. De meubelwinkels waarvan Jan eigenaar is draaien minder goed en ... »
 
 
 
 
 

Winter chalet
Winter chalet
Vier vriendinnen genieten van een skivakantie in het Oostenrijkse skioord Kirchberg. De moord op een van hen stelt iedereen voor een raadsel...


Tijdens een... »
 
 
 
 
 

Winterzon
Winterzon
 »
 
 
 
 
 

Villa Toscane
Villa Toscane
Voor Heleen en Carlo gaat een langgekoesterde wens in vervulling met hun Italiaanse agriturismo. Het Toscaanse leven lacht hen toe tot een verschrikkelijke g... »
 
 
 
 
 

Last minute
Last minute
Makkelijk lezen editie van de thriller van Linda van Rijn, de bewerking van de tekst is van Ida Schuurman.  »
 
 
 
 
 

Zomerhuis
Zomerhuis
Eva geniet van de eerste gezinsvakantie met haar vriend Leon en hun zes maanden oude baby Max. Hoewel ze dol is op Max vindt ze haar leven sinds zijn komst w... »
 
 
 
 
 

Casa Ibiza - grote letter uitgave
Casa Ibiza - grote letter uitgave
In het familiehuis op Ibiza vindt Anna een onbekende ketting.<br/>Is dit het spoor naar de nooit opgeloste dood van haar zusje...<br/><br/>Als niet lang na h... »
 
 
 
 
 

Voetbalvrouwen - grote letter uitgave
Voetbalvrouwen - grote letter uitgave
Voetbalclub DKS - Door Kracht Sterker - speelt voor het eerst in zijn bestaan in het betaald voetbal. Richard Jongsma, de jonge aanvallende middenvelder, sta... »