Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Storm in Havana
Storm in Havana
<p>EEN DIRK PITT THRILLER

Dirk Pitt maakt op de Caribische Zee jacht op een bende schurken die een milieuramp lijkt te ontketenen als gevolg van onderwatere... »
 
 
 
 
 

De jacht
De jacht
<p>De start van een nieuwe avonturenreeks

Al tientallen jaren genieten miljoenen lezers van de boeken van bestsellerauteur Clive Cussler. Maak nu kennis met... »
 
 
 
 
 

De stille zee
De stille zee
<p>7 december 1941: vier broers doen op een klein eiland net buiten de kust voor Washington een buitengewone ontdekking. Alleen het nieuws over Pearl Harbor ... »
 
 
 
 
 

Duivelspoort
Duivelspoort
<p>Een Japans vrachtschip vliegt voor de kust van de Azoren in brand. Als piraten het brandende wrak willen plunderen explodeert hun schip. Wat is er aan de ... »
 
 
 
 
 

De schat van Khan
De schat van Khan
Als Dirk Pitt bijna om het leven komt bij het redden van een olie-exploratieteam dat op het Russische Baikalmeer door een gigantische golf in de problemen ko... »
 
 
 
 
 

Inferno op zee
Inferno op zee
 »
 
 
 
 
 

De provocateur
De provocateur
In dit zesde deel van de spectaculaire Isaac Bell-serie wordt de onverschrokken privédetective naar West-Virginia gestuurd om undercover als mijnwerker zien... »
 
 
 
 
 

Dodenschip
Dodenschip
<p>Juan Cabrillo is de kapitein van de Oregon, een hightech schip dat wordt bemand door voormalige militairen en spionnen en dat de ene na de andere gevaarli... »
 
 
 
 
 

Trojaanse Odyssee
Trojaanse Odyssee
Dirk Pitt heeft zojuist tot zijn schrik ontdekt dat hij twee volwassen kinderen heeft. Ze werken voor het onderwaterstation van de NUMA, voor de kust van Nic... »