Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Trojaanse Odyssee
Trojaanse Odyssee
Dirk Pitt heeft zojuist tot zijn schrik ontdekt dat hij twee volwassen kinderen heeft. Ze werken voor het onderwaterstation van de NUMA, voor de kust van Nic... »
 
 
 
 
 

De Saboteur
De Saboteur
<p>Een wervelende thriller van de koning van de bloedstollende avonturen!

Het is het jaar 1907. Treinongelukken, branden en explosies verwoesten de nieuwe s... »
 
 
 
 
 

Wassende maan
Wassende maan
In het jaar 367 na Christus ontsnapt een Romeinse galei met een bijzondere vracht op het nippertje aan piraten. In 1916 explodeert een Engels oorlogsschip op... »
 
 
 
 
 

Serpent
Serpent
<p>Kurt Austin en zijn NUMA-team redden een archeologe van de verdrinkingsdood. Ze blijkt de enige overlevende te zijn van een expeditie. Heeft het door haar... »
 
 
 
 
 

Duivelspoort
Duivelspoort
<p>Een Japans vrachtschip vliegt voor de kust van de Azoren in brand. Als piraten het brandende wrak willen plunderen explodeert hun schip. Kurt Austin gaat ... »
 
 
 
 
 

De scherpschutter
De scherpschutter
Als privédetective Isaac Bell de monopolie van John D. Rockefeller Standard Oil onderzoekt, neemt de zaak een dodelijke wending. Een sluipschutter vermoordt... »
 
 
 
 
 

Duik in het duister
Duik in het duister
<p>De Verenigde Staten staan aan de rand van de afgrond. De energiebronnen zijn uitgeput en de economie balanceert op de rand van de afgrond. Een geheimzinni... »
 
 
 
 
 

Serpent
Serpent
Kurt Austin en zijn NUMA-team redden een archeologe van de verdrinkingsdood. Zij blijkt de enige overlevende van haar expeditie. Heeft het zojuist door haar ... »