Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De Navigator
De Navigator
Jaren geleden is er uit het museum in Bagdad een oud Fenicisch beeld gestolen dat bekendstaat als de Navigator, en sommigen zijn tot alles bereid om het in h... »
 
 
 
 
 

Duivelsadem
Duivelsadem
<p>Een wetenschappelijke doorbraak om de opwarming van de aarde te keren, een reeks onverklaarbare dodelijke ongevallen in Brits-Columbia, een golf internati... »
 
 
 
 
 

De stille zee
De stille zee
<p>7 december 1941: vier broers doen op een klein eiland net buiten de kust voor Washington een buitengewone ontdekking. Alleen het nieuws over Pearl Harbor ... »
 
 
 
 
 

De navigator
De navigator
<p>Jaren geleden is er uit een museum in Bagdad een oud Fenicisch beeld gestolen dat bekend staat als de Navigator. Er blijken mensen te zijn die er alles aa... »
 
 
 
 
 

Duik in het duister
Duik in het duister
<p>De Verenigde Staten staan aan de rand van de afgrond. De energiebronnen zijn uitgeput en de economie balanceert op de rand van de afgrond. Een geheimzinni... »
 
 
 
 
 

Duivelspoort
Duivelspoort
<p>Een Japans vrachtschip vliegt voor de kust van de Azoren in brand. Als piraten het brandende wrak willen plunderen explodeert hun schip. Wat is er aan de ... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de farao
Het geheim van de farao
Kurt Austin krijgt te maken met een schrikwekkende vijand, iemand die een Egyptisch rijk - machtig en groot als dat van de farao's - wil stichten. Daarvoor h... »
 
 
 
 
 

Dodelijke lading
Dodelijke lading
 »