Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Stormvloed
Stormvloed
<p>Hard toe aan een paar dagen rust, neemt Dirk Pitt zijn intrek in een huisje aan het Orion-meer in de staat Washington. Maar wat een ontspannende vakantie ... »
 
 
 
 
 

De Jacht
De Jacht
<p>Al tientallen jaren genieten miljoenen lezers van de boeken van bestsellerauteur Clive Cussler.
1950. Het verroeste gevaarte van een stoomlocomotief rijs... »
 
 
 
 
 

Dodelijk tij
Dodelijk tij
<p>Dodelijk tij
Een extreem dodelijk gif wordt met opzet over de kust van Alaska verspreid. Iedereen die hiermee in aanraking komt, gaat dood. Aan Dirk Pitt... »
 
 
 
 
 

Dodelijk tij
Dodelijk tij
Een extreem dodelijk gif wordt met opzet over de kust van Alaska verspreid. Iedereen die hiermee in aanraking komt, gaat dood. Aan Dirk Pitt en zijn NUMA tea... »
 
 
 
 
 

Titanic
Titanic
<p>In het voorjaar van 1912 maakte de Titanic zijn eerste reis. Een legendarische ondergang, omgeven door onopgeloste mysteries. Had het schip in zijn kluize... »
 
 
 
 
 

De provocateur
De provocateur
In dit zesde deel van de spectaculaire Isaac Bell-serie wordt de onverschrokken privédetective naar West-Virginia gestuurd om undercover als mijnwerker zien... »
 
 
 
 
 

Dodelijk tij
Dodelijk tij
 »
 
 
 
 
 

Licht de Titanic!
Licht de Titanic!
 »
 
 
 
 
 

Poolstorm
Poolstorm
<p>Een poolverschuiving is een verschijnsel dat in het verleden al vaker is voorgekomen. Vogels en dieren worden erdoor gedesoriënteerd en het ontregelt e... »
 
 
 
 
 

De saboteur
De saboteur
De directie van de spoorwegmaatschappij is ten einde raad en huurt de vermaarde detective Isaac Bell in. Hij ontdekt al snel dat een saboteur, die zichzelf d... »