Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Nighthawk
Nighthawk
Wanneer het meest geavanceerde vliegtuig ooit boven de Grote Oceaan verdwijnt, nemen Kurt Austin en Joe Zavala deel aan een dodelijke wedstrijd om de machine... »
 
 
 
 
 

Gezonken schat
Gezonken schat
 »
 
 
 
 
 

Duivelspoort
Duivelspoort
<p>Een Japans vrachtschip vliegt voor de kust van de Azoren in brand. Als piraten het brandende wrak willen plunderen explodeert hun schip. Kurt Austin gaat ... »
 
 
 
 
 

De scherpschutter
De scherpschutter
Als privédetective Isaac Bell de monopolie van John D. Rockefeller Standard Oil onderzoekt, neemt de zaak een dodelijke wending. Een sluipschutter vermoordt... »
 
 
 
 
 

Duik in het duister
Duik in het duister
<p>De Verenigde Staten staan aan de rand van de afgrond. De energiebronnen zijn uitgeput en de economie balanceert op de rand van de afgrond. Een geheimzinni... »
 
 
 
 
 

Storm in Havana
Storm in Havana
<p>EEN DIRK PITT THRILLER

Dirk Pitt maakt op de Caribische Zee jacht op een bende schurken die een milieuramp lijkt te ontketenen als gevolg van onderwatere... »
 
 
 
 
 

Dodelijke lading
Dodelijke lading
 »
 
 
 
 
 

De schat van Khan
De schat van Khan
Als Dirk Pitt bijna om het leven komt bij het redden van een olie-exploratieteam dat op het Russische Baikalmeer door een gigantische golf in de problemen ko... »
 
 
 
 
 

De provocateur
De provocateur
In dit zesde deel van de spectaculaire Isaac Bell-serie wordt de onverschrokken privédetective naar West-Virginia gestuurd om undercover als mijnwerker zien... »
 
 
 
 
 

Trojaanse Odyssee
Trojaanse Odyssee
Dirk Pitt heeft zojuist tot zijn schrik ontdekt dat hij twee volwassen kinderen heeft. Ze werken voor het onderwaterstation van de NUMA, voor de kust van Nic... »