Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De race
De race
<p>Een wervelende thriller van de koning van de bloedstollende avonturen!</p><p>Het is het jaar 1899. Krantenmagnaat Preston Whiteway looft een prijs uit aan... »
 
 
 
 
 

Vixen 03
Vixen 03
1954. Toestel Vixen stijgt op richting Stille Oceaan met een uiterst geheime en dodelijke lading. Kort na opstijgen verdwijnt het vliegtuig van alle radars. ... »
 
 
 
 
 

De kaper
De kaper
Wanneer de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken op weg naar LibiĆ« met een vliegtuig neerstort, huurt de CIA kapitein Juan Cabrillo in om haar op te s... »
 
 
 
 
 

May-Day
May-Day
 »
 
 
 
 
 

Zwarte wind
Zwarte wind
<p>Tijdens de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog probeert Japan de Verenigde Staten nog een wanhopige slag toe te brengen - een kamikazeactie, uitgevoe... »
 
 
 
 
 

Pijl van Poseidon
Pijl van Poseidon
<p>De Amerikaanse marine ontwikkelt in het geheim een supersnelle en superstille onderzeeĆ«r, gebouwd met zeldzame grondstoffen. Maar er is een probleem: er ... »
 
 
 
 
 

Schokgolf
Schokgolf
<p>Dirk Pitt en zijn numa-team ontdekken de oorzaak van een aantal grote natuurrampen. Er worden enorme akoestische golven opgewekt door de diamantholding va... »
 
 
 
 
 

De smokkelaar
De smokkelaar
Het is 1920, ondanks de drooglegging wordt er volop drank gesmokkeld. Als Isaac Bells beste vriend Joseph Van Dorn gewond raakt tijdens een achtervolging op ... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de farao
Het geheim van de farao
Kurt Austin krijgt te maken met een schrikwekkende vijand, iemand die een Egyptisch rijk - machtig en groot als dat van de farao's - wil stichten. Daarvoor h... »
 
 
 
 
 

Serpent
Serpent
<p>Kurt Austin en zijn NUMA-team redden een archeologe van de verdrinkingsdood. Ze blijkt de enige overlevende te zijn van een expeditie. Heeft het door haar... »