Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Koorts
Koorts
Wanneer Dorien de uitbundige Ellen ontmoet, wordt ze geconfronteerd met de voorspelbaarheid van haar leven. Ze verbreekt haar relatie en vertrekt met haar vr... »
 
 
 
 
 

Help! De meester is een vreetzak
Help! De meester is een vreetzak
Help! De Meester Is Een Vreetzak! 2CD Luisterboek »
 
 
 
 
 

De eetclub
De eetclub
<p>De thrillerklassieker <em>De eetclub</em> van Saskia Noort is vijftien jaar in druk, en dat wordt gevierd met deze culinaire jubileumuitgave die je meer b... »
 
 
 
 
 

Schaatsen met een stoel
Schaatsen met een stoel
Kinderboek in tijdschriftvorm. Niet los te verkrijgen, alleen in sets van 5 ex 97890-487-07881 »
 
 
 
 
 

Stromboli
Stromboli
Achter de façade van het bohemienbestaan van schrijversechtpaar Sara Zomer en Karel van Bohemen ettert al jaren een leven vol afgunst, wrok en zelfs geweld.... »
 
 
 
 
 

Stromboli
Stromboli
Na de zoveelste fysieke 'uitschieter' van haar man, besluit de succesvolle schrijfster Sara definitief door te zetten en haar gezin te verlaten. Dit wordt ha... »
 
 
 
 
 

50
50
<p>Saskia Noort is 50 en single. De kinderen zijn het huis uit. Wat nu? Om mee te blijven tellen blijkt ze verbijsterend veel te moeten: cursussen volgen; op... »
 
 
 
 
 

Stromboli
Stromboli
<p>Genomineerd voor de NS Publieksprijs

Honderdduizenden lezers genieten wekelijks van de column van het schrijversechtpaar Sara Zomer en Karel van Bohemen,... »
 
 
 
 
 

Terug naar de kust
Terug naar de kust
Als Maria zwanger blijkt van haar derde kind, besluit ze het voortijdig te laten weghalen en de relatie met de vader te verbreken. Vlak daarna wordt ze met d... »