Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Nieuwe buren
Nieuwe buren
 »
 
 
 
 
 

Bonuskind
Bonuskind
De vijftienjarige Lies wordt op een ochtend wakker met het gevoel dat haar moeder Jet iets is overkomen. Haar bed is niet beslapen en ze heeft haar mobiele t... »
 
 
 
 
 

De verbouwing
De verbouwing
Wanneer plastisch chirurg Mathilde haar privékliniek opent, lijkt dit een glansrijke stap in haar carrière. Maar haar huwelijk wankelt, de verbouwing van h... »
 
 
 
 
 

De eetclub
De eetclub
Evert Struyk komt bij een brand om het leven. Zijn vrouw en hun vriendenclub, `de eetclub , zijn geschokt. Dan wordt duidelijk dat bepaalde mensen belang bij... »
 
 
 
 
 

Stomme oen
Stomme oen
Bo slaapt bijna in de auto. Mama moet tanken. 'Blijf maar lekker liggen Bo', zegt ze. En ze gaat de winkel in. Ineens is daar een man. Hij steelt mama's auto... »
 
 
 
 
 

Bonuskind
Bonuskind
De vijftienjarige Lies wordt op een ochtend wakker met het gevoel dat haar moeder Jet iets is overkomen. Haar bed is niet beslapen en haar mobiele telefoon l... »
 
 
 
 
 

1000 x Anybody
1000 x Anybody
1000x AnybodySamenvattingDe beroemdste tijdschriftrubriek van Nederland is zonder enig twijfel ‘Anybody’, de blootrubriek uit weekblad Viva. Al 18 jaar lan... »
 
 
 
 
 

De nazaten
De nazaten
Karen Brouwers leeft al tien jaar met haar twee dochters en haar zoontje Mik teruggetrokken op het Noord-Brabantse platteland. Toen haar man Michel overleed ... »
 
 
 
 
 

Een goed huwelijk
Een goed huwelijk
Een spannend verhaal van de koningin van de Nederlandse thriller. In Een goed huwelijk zint een bedrogen echtgenote op wraak.Een goed huwelijk is een kort ve... »