Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De nazaten
De nazaten
Karen Brouwers leeft al tien jaar met haar twee dochters en haar zoontje Mik teruggetrokken op het Noord-Brabantse platteland. Toen haar man Michel overleed ... »
 
 
 
 
 

Schaatsen met een stoel
Schaatsen met een stoel
Kinderboek in tijdschriftvorm. Niet los te verkrijgen, alleen in sets van 5 ex 97890-487-07881 »
 
 
 
 
 

Back To The Coast
Back To The Coast
 »
 
 
 
 
 

Terug naar de kust
Terug naar de kust
<p>Als Maria zwanger blijkt van haar derde kind, besluit ze het voortijdig te laten weghalen en de relatie met de vader te verbreken. Vlak daarna wordt ze me... »
 
 
 
 
 

Nieuwe buren
Nieuwe buren
De thriller `Nieuwe buren van bestsellerauteur Saskia Noort verschijnt 14 september 2014 als televisieserie bij RTL4. De hoofdrollen worden gespeeld door Ka... »
 
 
 
 
 

Koorts
Koorts
Als Maria zwanger blijkt van haar derde kind, besluit ze het voortijdig te laten weghalen en de relatie met de vader te verbreken. Vlak daarna wordt ze met d... »
 
 
 
 
 

Nieuwe buren
Nieuwe buren
Na een zware periode betrekken Eva en Peter zonder veel enthousiasme hun pas opgeleverde villa in een vinex-wijk. Tijdens een buurtborrel leren ze hun nieuwe... »
 
 
 
 
 

Hoe nu verder?
Hoe nu verder?
Zeventien jaar lang schreef Saskia Noort columns voor de <i>LINDA. </i>over liefde, moederschap, daten en seks - maar ook over het kronkelige pad van het sin... »