Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Een vriend voor Streep
Een vriend voor Streep
Verliefd zijn is vast fijn, denkt Sasja. Haar broer is verliefd. Hij zingt de hele dag. Misschien is het iets voor Streep, Sasja's hond. Sasja gaat voor Stre... »
 
 
 
 
 

Debet
Debet
Op een koude winternacht verongelukt tv-producent Michel Brouwers, waarna zijn echtgenote Karen ontdekt dat hun perfecte leven een gruwelijke leugen blijkt t... »
 
 
 
 
 

Stromboli
Stromboli
Na de zoveelste fysieke 'uitschieter' van haar man, besluit de succesvolle schrijfster Sara definitief door te zetten en haar gezin te verlaten. Dit wordt ha... »
 
 
 
 
 

alle columns
alle columns
Niet meer weg te denken uit het leven van velen: de columns van Saskia Noort. Omdat zij schrijft over herkenbare gebeurtenissen uit het leven die ons raken, ... »
 
 
 
 
 

De verbouwing
De verbouwing
Plastisch chirurg Mathilde opent haar privékliniek. Ze is in elk opzicht geslaagd te noemen: ze is slim, combineert een groot zakelijk inzicht met een hoge ... »
 
 
 
 
 

De nazaten
De nazaten
Karen Brouwers leeft al tien jaar met haar twee dochters en haar zoontje Mik teruggetrokken op het Noord-Brabantse platteland. Toen haar man Michel overleed ... »
 
 
 
 
 

De eetclub
De eetclub
<p>De thrillerklassieker <em>De eetclub</em> van Saskia Noort is vijftien jaar in druk, en dat wordt gevierd met deze culinaire jubileumuitgave die je meer b... »
 
 
 
 
 

Help! De meester is een vreetzak
Help! De meester is een vreetzak
Help! De Meester Is Een Vreetzak! 2CD Luisterboek »
 
 
 
 
 

Bonuskind
Bonuskind
De vijftienjarige Lies wordt op een ochtend wakker met het gevoel dat haar moeder Jet iets is overkomen. Haar bed is niet beslapen en ze heeft haar mobiele t... »