Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De eetclub
De eetclub
Evert Struyck, gelukkig getrouwd, vader van twee kinderen en succesvol zakenman, drogeert op een koude winternacht zijn vrouw en kinderen, drinkt een fles wo... »
 
 
 
 
 

Nieuwe buren
Nieuwe buren
<p><em>Nieuwe buren</em> is een adembenemend spannende en provocerende thriller over seks en liefde, en over drang naar vrijheid - maar ook over de allesover... »
 
 
 
 
 

Hoe nu verder?
Hoe nu verder?
Zeventien jaar lang schreef Saskia Noort columns voor de <i>LINDA. </i>over liefde, moederschap, daten en seks - maar ook over het kronkelige pad van het sin... »
 
 
 
 
 

Jip en kip
Jip en kip
 »
 
 
 
 
 

Spoorzoekers
Spoorzoekers
De serie ik lees! Is bestemd voor kinderen die leren lezen. De boeken sluiten aan bij de belevingswereld van het kind. Dit boek is geschreven op AVI 4.
Spoor... »
 
 
 
 
 

Huidpijn
Huidpijn
<p>Ieder mens heeft een duistere kant. Zo ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde en daarmee haar dr... »
 
 
 
 
 

Debet
Debet
In Debet van Saskia Noort wordt het ware geheim van de eetclub eindelijk ontrafeld.Op een koude winternacht verongelukt Michel Brouwers, tv-producer.Met dit ... »
 
 
 
 
 

50
50
<p>Saskia Noort is 50 en single. De kinderen zijn het huis uit. Wat nu? Om mee te blijven tellen blijkt ze verbijsterend veel te moeten: cursussen volgen; op... »