Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

50
50
<p>Saskia Noort is 50 en single. De kinderen zijn het huis uit. Wat nu? Om mee te blijven tellen blijkt ze verbijsterend veel te moeten: cursussen volgen; op... »
 
 
 
 
 

Debet
Debet
Op een koude winternacht verongelukt tv-producent Michel Brouwers, waarna zijn echtgenote Karen ontdekt dat hun perfecte leven een gruwelijke leugen blijkt t... »
 
 
 
 
 

Spoorzoekers
Spoorzoekers
De serie ik lees! Is bestemd voor kinderen die leren lezen. De boeken sluiten aan bij de belevingswereld van het kind. Dit boek is geschreven op AVI 4.
Spoor... »
 
 
 
 
 

Debet
Debet
Op een koude winternacht verongelukt Michel Brouwers, tvproducer.Met dit ongeluk komt er een einde aan alles waarin Karen, zijn echtgenote, geloofde. Het per... »
 
 
 
 
 

De verbouwing
De verbouwing
Plastisch chirurg Mathilde opent haar privékliniek. Ze is in elk opzicht geslaagd te noemen: ze is slim, combineert een groot zakelijk inzicht met een hoge ... »
 
 
 
 
 

Huidpijn
Huidpijn
'Huidpijn' is de gevoeligste thriller van Saskia Noort en is nu tijdelijk verkrijgbaar als prachtige Limited Edition met roze op snee. Saskia Noort is de aut... »
 
 
 
 
 

Nieuwe buren
Nieuwe buren
Eva en Peter betrekken zonder veel enthousiasme hun pas opgeleverde villa in Vinex-wijk De Zonnepolder. Beiden rouwen om het verlies van hun dochtertje Lieve... »
 
 
 
 
 

Hoe nu verder?
Hoe nu verder?
Zeventien jaar lang schreef Saskia Noort columns voor de <i>LINDA. </i>over liefde, moederschap, daten en seks - maar ook over het kronkelige pad van het sin... »