Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De eetclub
De eetclub
Evert Struyck, gelukkig getrouwd, vader van twee kinderen en succesvol zakenman, drogeert op een koude winternacht zijn vrouw en kinderen, drinkt een fles wo... »
 
 
 
 
 

Terug naar de kust
Terug naar de kust
<p>Als Maria zwanger blijkt van haar derde kind, besluit ze het voortijdig te laten weghalen en de relatie met de vader te verbreken. Vlak daarna wordt ze me... »
 
 
 
 
 

De nazaten
De nazaten
Karen Brouwers leeft al tien jaar met haar twee dochters en haar zoontje Mik teruggetrokken op het Noord-Brabantse platteland. Toen haar man Michel overleed ... »
 
 
 
 
 

Terug naar de kust
Terug naar de kust
Terug naar de kust is het eerste boek van Saskia Noort. In Terug naar de kust wordt de grootste angst van een jonge vrouw waarheid. Vlak nadat Maria haar zwa... »
 
 
 
 
 

Nieuwe buren
Nieuwe buren
Na een zware periode betrekken Eva en Peter zonder veel enthousiasme hun pas opgeleverde villa in een vinex-wijk. Tijdens een buurtborrel leren ze hun nieuwe... »
 
 
 
 
 

Help! Ze jatten de dikke dame
Help! Ze jatten de dikke dame
Help! Ze Jatten De Dikke Dame 2CD Luisterboek »
 
 
 
 
 

Debet
Debet
<p>Saskia Noort is de bestverkopende Nederlandse thrillerauteur. Van haar titels werden tot nu toe meer dan 2,7 miljoen exemplaren verkocht. <em>Debet</em> v... »
 
 
 
 
 

Een vriend voor Streep
Een vriend voor Streep
Verliefd zijn is vast fijn, denkt Sasja. Haar broer is verliefd. Hij zingt de hele dag. Misschien is het iets voor Streep, Sasja's hond. Sasja gaat voor Stre... »
 
 
 
 
 

Huidpijn
Huidpijn
<p>Ieder mens heeft een duistere kant. Zo ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde en daarmee haar dr... »