Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De verbouwing
De verbouwing
Wanneer plastisch chirurg Mathilde haar privékliniek opent, lijkt dit een glansrijke stap in haar carrière. Maar haar huwelijk wankelt, de verbouwing van h... »
 
 
 
 
 

Terug naar de kust
Terug naar de kust
Terug naar de kust is het eerste boek van Saskia Noort. In Terug naar de kust wordt de grootste angst van een jonge vrouw waarheid. Vlak nadat Maria haar zwa... »
 
 
 
 
 

De verbouwing
De verbouwing
<p>Wanneer in <em>De verbouwing</em> van Saskia Noort – bekend van bestsellers als <em>Terug naar de kust</em>, <em>Nieuwe buren</em> en <em>Huidpijn</em> ... »
 
 
 
 
 

Bonuskind
Bonuskind
De vijftienjarige Lies wordt op een ochtend wakker met het gevoel dat haar moeder Jet iets is overkomen. Haar bed is niet beslapen en haar mobiele telefoon l... »
 
 
 
 
 

Bonuskind
Bonuskind
De vijftienjarige Lies wordt op een ochtend wakker met het gevoel dat haar moeder Jet iets is overkomen. Haar bed is niet beslapen en ze heeft haar mobiele t... »
 
 
 
 
 

Dat is mijn bal!
Dat is mijn bal!
Tom krijgt een mooie bal van papa. Hij wil hem schoppen. Maar de bal waait weg. De bal rolt en rolt. Hij rolt zelfs een winkel in. Krijgt Tom de bal te pakke... »
 
 
 
 
 

Stromboli
Stromboli
<p>Honderdduizenden lezers genieten wekelijks van de column van het schrijversechtpaar Sara Zomer en Karel van Bohemen, waarin ze ogenschijnlijk openhartig v... »
 
 
 
 
 

De naakte waarheid
De naakte waarheid
Waarom faken vrouwen orgasmes? Hebben mannen eigenlijk wel een kinderwens? Bestaan er foute vrouwen? Mag je als vrouw op mannen jagen? Is het normaal dat hij... »
 
 
 
 
 

Debet
Debet
<p>Saskia Noort is de bestverkopende Nederlandse thrillerauteur. Van haar titels werden tot nu toe meer dan 2,7 miljoen exemplaren verkocht. <em>Debet</em> v... »
 
 
 
 
 

Jip en kip
Jip en kip
 »