Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Stromboli
Stromboli
Achter de façade van het bohemienbestaan van schrijversechtpaar Sara Zomer en Karel van Bohemen ettert al jaren een leven vol afgunst, wrok en zelfs geweld.... »
 
 
 
 
 

Terug naar de kust
Terug naar de kust
 »
 
 
 
 
 

Koorts
Koorts
Wanneer Dorien de uitbundige Ellen ontmoet, wordt ze geconfronteerd met de voorspelbaarheid van haar leven. Ze verbreekt haar relatie en vertrekt met haar vr... »
 
 
 
 
 

De naakte waarheid
De naakte waarheid
Waarom faken vrouwen orgasmes? Hebben mannen eigenlijk wel een kinderwens? Bestaan er foute vrouwen? Mag je als vrouw op mannen jagen? Is het normaal dat hij... »
 
 
 
 
 

Help! De meester is een vreetzak!
Help! De meester is een vreetzak!
Help! De Meester Is Een Vreetzak! »
 
 
 
 
 

De verbouwing
De verbouwing
Wanneer plastisch chirurg Mathilde haar privékliniek opent, lijkt dit een glansrijke stap in haar carrière. Maar haar huwelijk wankelt, de verbouwing van h... »
 
 
 
 
 

Bonuskind
Bonuskind
De vijftienjarige Lies wordt op een ochtend wakker met het gevoel dat haar moeder Jet iets is overkomen. Haar bed is niet beslapen en ze heeft haar mobiele t... »
 
 
 
 
 

Huidpijn
Huidpijn
'Huidpijn' is de gevoeligste thriller van Saskia Noort en is nu tijdelijk verkrijgbaar als prachtige Limited Edition met roze op snee. Saskia Noort is de aut... »
 
 
 
 
 

Huidpijn
Huidpijn
<p>Ieder mens heeft een duistere kant. Zo ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde en daarmee haar dr... »