Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De eetclub
De eetclub
Evert Struyck, gelukkig getrouwd, vader van twee kinderen en succesvol zakenman, drogeert op een koude winternacht zijn vrouw en kinderen, drinkt een fles wo... »
 
 
 
 
 

Debet
Debet
Op een koude winternacht verongelukt Michel Brouwers, tv-producer. Zijn echtgenote Karen probeert tussen het rouwen en het opvoeden van haar twee puberdochte... »
 
 
 
 
 

Bonuskind
Bonuskind
Vijftienjarige Lies wordt op een ochtend wakker met het gevoel dat haar moeder Jet iets is overkomen. Haar bed is niet beslapen en ze heeft haar mobiele tele... »
 
 
 
 
 

Huidpijn
Huidpijn
Ieder mens heeft een duistere kant. Zo ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde en daarmee haar droom... »
 
 
 
 
 

Debet
Debet
Op een koude winternacht verongelukt tv-producent Michel Brouwers, waarna zijn echtgenote Karen ontdekt dat hun perfecte leven een gruwelijke leugen blijkt t... »
 
 
 
 
 

40
40
Niet meer weg te denken uit het leven van velen: de columns van Saskia Noort. Omdat zij schrijft over herkenbare gebeurtenissen uit het leven die ons raken, ... »
 
 
 
 
 

Schaatsen met een stoel
Schaatsen met een stoel
Kinderboek in tijdschriftvorm. Niet los te verkrijgen, alleen in sets van 5 ex 97890-487-07881 »
 
 
 
 
 

Koorts
Koorts
<p><em>Koorts </em>is een spannende thriller van bestsellerauteur Saskia Noort.</p><p>Wanneer Dorien de uitbundige Ellen ontmoet wordt ze geconfronteerd met ... »
 
 
 
 
 

De verbouwing
De verbouwing
Plastisch chirurg Mathilde opent haar priv├ękliniek. Ze is in elk opzicht geslaagd te noemen: ze is slim, combineert een groot zakelijk inzicht met een hoge ... »
 
 
 
 
 

Hoe nu verder?
Hoe nu verder?
Zeventien jaar lang schreef Saskia Noort columns voor de <i>LINDA. </i>over liefde, moederschap, daten en seks - maar ook over het kronkelige pad van het sin... »