Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Nieuwe buren
Nieuwe buren
Eva en Peter betrekken zonder veel enthousiasme hun pas opgeleverde villa in Vinex-wijk De Zonnepolder. Beiden rouwen om het verlies van hun dochtertje Lieve... »
 
 
 
 
 

50
50
<p>Saskia Noort is 50 en single. De kinderen zijn het huis uit. Wat nu? Om mee te blijven tellen blijkt ze verbijsterend veel te moeten: cursussen volgen; op... »
 
 
 
 
 

Stromboli
Stromboli
Na de zoveelste fysieke 'uitschieter' van haar man, besluit de succesvolle schrijfster Sara definitief door te zetten en haar gezin te verlaten. Dit wordt ha... »
 
 
 
 
 

Debet
Debet
Op een koude winternacht verongelukt tv-producent Michel Brouwers, waarna zijn echtgenote Karen ontdekt dat hun perfecte leven een gruwelijke leugen blijkt t... »
 
 
 
 
 

Bonuskind
Bonuskind
De vijftienjarige Lies wordt op een ochtend wakker met het gevoel dat haar moeder Jet iets is overkomen. Haar bed is niet beslapen en ze heeft haar mobiele t... »
 
 
 
 
 

40
40
Niet meer weg te denken uit het leven van velen: de columns van Saskia Noort. Omdat zij schrijft over herkenbare gebeurtenissen uit het leven die ons raken, ... »
 
 
 
 
 

Dat is mijn bal!
Dat is mijn bal!
Tom krijgt een mooie bal van papa. Hij wil hem schoppen. Maar de bal waait weg. De bal rolt en rolt. Hij rolt zelfs een winkel in. Krijgt Tom de bal te pakke... »
 
 
 
 
 

De eetclub
De eetclub
Evert Struyk komt bij een brand om het leven. Zijn vrouw en hun vriendenclub, `de eetclub , zijn geschokt. Dan wordt duidelijk dat bepaalde mensen belang bij... »
 
 
 
 
 

Terug naar de kust
Terug naar de kust
Als Maria zwanger blijkt van haar derde kind, besluit ze het voortijdig te laten weghalen en de relatie met de vader te verbreken. Vlak daarna wordt ze met d... »