Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Huidpijn
Huidpijn
Ieder mens heeft een duistere kant. Zo ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde en daarmee haar droom... »
 
 
 
 
 

Graphic novel Terug naar de kust
Graphic novel Terug naar de kust
<p>Als Maria zwanger blijkt van haar derde kind, besluit ze het voortijdig te laten weghalen en de relatie met de vader te verbreken. Vlak daarna wordt ze me... »
 
 
 
 
 

Nieuwe buren
Nieuwe buren
 »
 
 
 
 
 

De eetclub
De eetclub
Evert Struyck, gelukkig getrouwd, vader van twee kinderen en succesvol zakenman, drogeert op een koude winternacht zijn vrouw en kinderen, drinkt een fles wo... »
 
 
 
 
 

Stromboli
Stromboli
<p>Honderdduizenden lezers genieten wekelijks van de column van het schrijversechtpaar Sara Zomer en Karel van Bohemen, waarin ze ogenschijnlijk openhartig v... »
 
 
 
 
 

Stromboli
Stromboli
Achter de fa├žade van het bohemienbestaan van schrijversechtpaar Sara Zomer en Karel van Bohemen ettert al jaren een leven vol afgunst, wrok en zelfs geweld.... »
 
 
 
 
 

Afgunst & Een goed huwelijk
Afgunst & Een goed huwelijk
Twee spannende verhalen over een crime passionnel van de koningin van de Nederlandse thriller Over Afgunst.Bestsellerschrijfster Susan van Doorn, getrouwd, t... »
 
 
 
 
 

Bonuskind
Bonuskind
De vijftienjarige Lies wordt op een ochtend wakker met het gevoel dat haar moeder Jet iets is overkomen. Haar bed is niet beslapen en ze heeft haar mobiele t... »
 
 
 
 
 

Terug naar de kust
Terug naar de kust
Als Maria zwanger blijkt van haar derde kind, besluit ze het voortijdig te laten weghalen en de relatie met de vader te verbreken. Vlak daarna wordt ze met d... »