Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

50
50
<p>Saskia Noort is 50 en single. De kinderen zijn het huis uit. Wat nu? Om mee te blijven tellen blijkt ze verbijsterend veel te moeten: cursussen volgen; op... »
 
 
 
 
 

1000 x Anybody
1000 x Anybody
1000x AnybodySamenvattingDe beroemdste tijdschriftrubriek van Nederland is zonder enig twijfel ‘Anybody’, de blootrubriek uit weekblad Viva. Al 18 jaar lan... »
 
 
 
 
 

Terug naar de kust
Terug naar de kust
<p>Als Maria zwanger blijkt van haar derde kind, besluit ze het voortijdig te laten weghalen en de relatie met de vader te verbreken. Vlak daarna wordt ze me... »
 
 
 
 
 

Bonuskind
Bonuskind
Vijftienjarige Lies wordt op een ochtend wakker met het gevoel dat haar moeder Jet iets is overkomen. Haar bed is niet beslapen en ze heeft haar mobiele tele... »
 
 
 
 
 

Und hüte dich vor dem Bösen
Und hüte dich vor dem Bösen
Und hüte dich vor dem Bösen »
 
 
 
 
 

Koorts
Koorts
Als Maria zwanger blijkt van haar derde kind, besluit ze het voortijdig te laten weghalen en de relatie met de vader te verbreken. Vlak daarna wordt ze met d... »
 
 
 
 
 

Nieuwe buren
Nieuwe buren
Na een zware periode betrekken Eva en Peter zonder veel enthousiasme hun pas opgeleverde villa in een vinex-wijk. Tijdens een buurtborrel leren ze hun nieuwe... »
 
 
 
 
 

Hoe nu verder?
Hoe nu verder?
Zeventien jaar lang schreef Saskia Noort columns voor de <i>LINDA. </i>over liefde, moederschap, daten en seks - maar ook over het kronkelige pad van het sin... »
 
 
 
 
 

Stromboli
Stromboli
Honderdduizenden lezers genieten wekelijks van de column van het schrijversechtpaar Sara Zomer en Karel van Bohemen, waarin ze ogenschijnlijk openhartig vers... »