Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Nieuwe buren
Nieuwe buren
Na een zware periode betrekken Eva en Peter zonder veel enthousiasme hun pas opgeleverde villa in een vinex-wijk. Tijdens een buurtborrel leren ze hun nieuwe... »
 
 
 
 
 

Koorts
Koorts
 »
 
 
 
 
 

Huidpijn
Huidpijn
'Huidpijn' is de gevoeligste thriller van Saskia Noort en is nu tijdelijk verkrijgbaar als prachtige Limited Edition met roze op snee. Saskia Noort is de aut... »
 
 
 
 
 

Hoe nu verder?
Hoe nu verder?
Zeventien jaar lang schreef Saskia Noort columns voor de <i>LINDA. </i>over liefde, moederschap, daten en seks - maar ook over het kronkelige pad van het sin... »
 
 
 
 
 

Huidpijn
Huidpijn
Iedereen heeft een duistere kant. Ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde – en daarmee haar droom ... »
 
 
 
 
 

De eetclub
De eetclub
Evert Struyck, gelukkig getrouwd, vader van twee kinderen en succesvol zakenman, drogeert op een koude winternacht zijn vrouw en kinderen, drinkt een fles wo... »
 
 
 
 
 

Huidpijn
Huidpijn
Ieder mens heeft een duistere kant. Zo ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde en daarmee haar droom... »
 
 
 
 
 

Debet
Debet
Op een koude winternacht verongelukt tv-producent Michel Brouwers, waarna zijn echtgenote Karen ontdekt dat hun perfecte leven een gruwelijke leugen blijkt t... »
 
 
 
 
 

De verbouwing
De verbouwing
Plastisch chirurg Mathilde opent haar privĂ©kliniek. Ze is in elk opzicht geslaagd te noemen: ze is slim, combineert een groot zakelijk inzicht met een hoge ... »