Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

The Dinner Club
The Dinner Club
When Evert dies in his burning villa, everything points to suicide. The... »
 
 
 
 
 

Nieuwe buren
Nieuwe buren
Eva en Peter betrekken zonder veel enthousiasme hun pas opgeleverde villa in Vinex-wijk De Zonnepolder. Beiden rouwen om het verlies van hun dochtertje Lieve... »
 
 
 
 
 

Dan maak je maar zin
Dan maak je maar zin
Och, die arme man. Als zijn vrouw hem niet mokkend de rug toekeert, eist ze wel dat hij haar vergezelt naar Intratuin of ligt ze elke avond op de bank in een... »
 
 
 
 
 

Koorts
Koorts
Wanneer Dorien de uitbundige Ellen ontmoet, wordt ze geconfronteerd met de voorspelbaarheid van haar leven. Ze verbreekt haar relatie en vertrekt met haar vr... »
 
 
 
 
 

De verbouwing
De verbouwing
Mathilde, succesvol plastisch chirurg, opent haar privékliniek. Ze lijkt aan de vooravond te staan van wat een glansrijk vervolg van haar carriëre moet wor... »
 
 
 
 
 

Een goed huwelijk
Een goed huwelijk
Een spannend verhaal van de koningin van de Nederlandse thriller. In Een goed huwelijk zint een bedrogen echtgenote op wraak.Een goed huwelijk is een kort ve... »
 
 
 
 
 

Spoorzoekers
Spoorzoekers
De serie ik lees! Is bestemd voor kinderen die leren lezen. De boeken sluiten aan bij de belevingswereld van het kind. Dit boek is geschreven op AVI 4.
Spoor... »
 
 
 
 
 

Koorts
Koorts
<p><em>Koorts </em>is een spannende thriller van bestsellerauteur Saskia Noort.</p><p>Wanneer Dorien de uitbundige Ellen ontmoet wordt ze geconfronteerd met ... »