Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Geheime kamers
Geheime kamers
JEROEN BROUWERS<br/>GEHEIME KAMERS<br/><br/>Geheime kamers is Brouwers" grote roman over geheime liefdes, huwelijksbedrog en -bederf, hypocrisie en verraad g... »
 
 
 
 
 

Bittere bloemen
Bittere bloemen
Grijsaard maakt tegen zijn zin een cruise over de Middellandse Zee. Als ex-rechter, ex-politicus en ex-schrijver heeft hij voldoende om op terug te zien, wat... »
 
 
 
 
 

Het verzonkene
Het verzonkene
Jeroen Brouwers beleefde in NederlandsIndie zijn kinderjaren. In deze roman haalt hij herinneringen op aan deze tijd en het verloren landschap van zijn jeugd... »
 
 
 
 
 

Het hout
Het hout
In een door kloosterlingen geleid jongenspensionaat vindt in de jaren vijftig van de vorige eeuw seksueel misbruik, sadisme en vernedering plaats. Broeder Bo... »
 
 
 
 
 

Een nieuw Requiem
Een nieuw Requiem
In een bezwerende taal die hem eigen is kondigt Jeroen Brouwers het einde der tijden aan, dat zich niet langer afspeelt in een niet nader te bepalen toekomst... »
 
 
 
 
 

Een winter vol verhalen
Een winter vol verhalen
Toen duidelijk werd dat ons een langere periode van thuisblijven, thuiswerken en thuis lezen te wachten staat, vroegen wij een aantal geliefde auteurs een ve... »
 
 
 
 
 

De rode telefoon
De rode telefoon
 »
 
 
 
 
 

Dijk;Het hout;Ik kom terug
Dijk;Het hout;Ik kom terug
Bevat 'DIJK' van H.M. van den Brink; 'Het hout' van Jeroen Brouwers en 'Ik kom terug' van Adriaan van Dis. »
 
 
 
 
 

Datumloze dagen
Datumloze dagen
‘Datumloze dagen’ van Jeroen Brouwers is een roman over een troebele vader-zoonrelatie in het teken van leven, liefde, schaamte, dood.Het leven is een op... »