Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Geheime kamers
Geheime kamers
JEROEN BROUWERS<br/>GEHEIME KAMERS<br/><br/>Geheime kamers is Brouwers" grote roman over geheime liefdes, huwelijksbedrog en -bederf, hypocrisie en verraad g... »
 
 
 
 
 

Bittere bloemen
Bittere bloemen
Grijsaard maakt tegen zijn zin een cruise over de Middellandse Zee. Als ex-rechter, ex-politicus en ex-schrijver heeft hij voldoende om op terug te zien, wat... »
 
 
 
 
 

Het verzonkene
Het verzonkene
Jeroen Brouwers beleefde in NederlandsIndie zijn kinderjaren. In deze roman haalt hij herinneringen op aan deze tijd en het verloren landschap van zijn jeugd... »
 
 
 
 
 

Het leven, de dood
Het leven, de dood
Deze bundel biedt een helder overzicht van bijna veertig jaar schrijverschap tussen zijn debuut de verhalenbundel Het mes op de keel 1964 en zijn succesrijke... »
 
 
 
 
 

De zwarte zon
De zwarte zon
In dit boek treft met vijftien essays over in hoofdzaak buitenlandse schrijverszelfmoordenaars uit de twintigste eeuw. Hun namen zijn dikwijls beroemd van R... »
 
 
 
 
 

Zachtjes knetteren de letteren
Zachtjes knetteren de letteren
een eeuw Nederlandse literatuurgeschiedenis in anekdoten »
 
 
 
 
 

Zomervlucht
Zomervlucht
Reinier Saltsman, concertpianist en schrijver van een wereldberoemd boek over de fuga, overziet zijn bestaan. In Zomervlucht beschrijft Jeroen Brouwers op me... »
 
 
 
 
 

De versierde dood
De versierde dood
 »
 
 
 
 
 

Het verzonkene
Het verzonkene
Jeroen Brouwers beleefde in Nederlands-IndiĆ« zijn kinderjaren. In deze roman haalt hij herinneringen op aan deze tijd en het verloren landschap van zijn jeu... »