Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De schuld
De schuld
Senator Karl-Franz Passendorfer beleeft een huwelijkscrisis. Zijn vrouw geeft hem de schuld. Vanaf dan krijgt Passendorfer opeens ook van allerlei andere zak... »
 
 
 
 
 

Stalen kaken
Stalen kaken
 »
 
 
 
 
 

Salamander
Salamander
Salamander wordt in het voorjaar van 2013 op zondagavond dé nieuwe crimi-topreeks op één. Een scenario van Ward Hulselmans en een topcast (met Filip Peete... »
 
 
 
 
 

& Son
& Son
 »
 
 
 
 
 

Sioux blues
Sioux blues
Shappa Crane wil wraak nemen op de smeris die haar man heeft gedood, maar ze wordt verliefd op hem. Shappa is niet alleen een Sioux-squaw maar ook een sexy m... »
 
 
 
 
 

Sparringpartners
Sparringpartners
 »
 
 
 
 
 

Stille nacht
Stille nacht
Wanneer babysitter Sandra De Waele op Driekoningen voor de zoveelste keer de deur opent, willen de drie gesluierde jongemannen van haar meer dan zomaar wat s... »
 
 
 
 
 

Stoppers
Stoppers
Deel 1Wat als je in het hoofd van een moordenaar kan springen?Het jaar 2980: Mike Snow (16) maakt met zijn vriendin Mira Sun deel uit van een speciaal interv... »
 
 
 
 
 

Sr.
Sr.
Bavo Dhooge, drieënveertig en auteur van honderd boeken, besluit na zestien jaar te stoppen met schrijven. Bij het deleten van zichzelf stoot hij opeen Face... »
 
 
 
 
 

De speler
De speler
In levendige scènes, vol regieaanwijzingen, beeldcitaten en uitspraken uit beroemde films, beschrijft Bavo Dhooge in een hila­rische stijl het tragikomisch... »