Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De stank
De stank
"Where there is the stink of shit, there's is the smell of being" - - Antonin ArtaudIn een wereld en een tijd niet ver hiervandaan ontdekken vijf verschillen... »
 
 
 
 
 

Sand Bag
Sand Bag
'Als catcher deelde hij geen echte klappen uit, maar nu wel.''The art of living is more like wrestling than dancing.' - Marcus AureliusTank was niet zomaar e... »
 
 
 
 
 

Solo
Solo
BAVO DHOOCE
SOLO
Stark was de eerstvolgende die de Messias in levenden lijve zag. De eerste keer dat hij Jim zag, had hij niet eens de indruk dat hij de nieu... »
 
 
 
 
 

Styx
Styx
Oostende, koningin der badsteden, stad in verval. De agressieve en corrupte hoofdinspecteur RaphaĆ«l Styx zit achter de seriemoordenaar De Stuffer aan, die z... »
 
 
 
 
 

Sioux blues
Sioux blues
»
 
 
 
 
 

Space rats
Space rats
Dwayne Bryce, piloot met veel vlieguren maar ook veel borrels op zijn conto, krijgt de kans om de eerste commerciĆ«le ruimteshuttle van multimiljonair Sly Po... »
 
 
 
 
 

Schrift vol schimmen
Schrift vol schimmen
 »
 
 
 
 
 

De samoerai
De samoerai
Chris Coene is bijna vijftig en heeft steeds meer kwaaltjes. De penopauze wenkt. Geen goede reclame voor een bodyguard. Maar Chris is dan ook geen gewone lij... »
 
 
 
 
 

Stiletto Libretto
Stiletto Libretto
»
 
 
 
 
 

Slim
Slim
Slim 7 Slim is een slak.Iedereen denkt dat hij heel slim is.Hij is traag en denkt lang na.Hij zweet ook veel. Hij sleurt ook een heel huis op zijn rug meeOmd... »