Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De sok
De sok
Simon Mignolet, academicus en professor filosofie, echtgenoot en stiefvader van een tweeling, komt op een ochtend tot een verschrikkelijke vaststelling. Als ... »
 
 
 
 
 

Spookbloem
Spookbloem
Spookbloem »
 
 
 
 
 

Sr.
Sr.
Bavo Dhooge, drieënveertig en auteur van honderd boeken, besluit na zestien jaar te stoppen met schrijven. Bij het deleten van zichzelf stoot hij opeen Face... »
 
 
 
 
 

De samoerai
De samoerai
Chris Coene is bijna vijftig en heeft steeds meer kwaaltjes. De penopauze wenkt. Geen goede reclame voor een bodyguard. Maar Chris is dan ook geen gewone lij... »
 
 
 
 
 

Sushi king
Sushi king
Bo Dodge wordt verdacht van moord op zijn vrouw en is op de vlucht. Hij verstopt zich in de metro van L.A. waar hij aan de slag gaat als levend standbeeld. M... »
 
 
 
 
 

Sam Colt
Sam Colt
Spannende western in een filmische stijl Sam Colt is zestien en werkt als koerier voor Pony Express. Op een avond belandt hij in Woodcreek een zo goed als u... »
 
 
 
 
 

Don Kameleon
Don Kameleon
Ik voelde mijn hart kloppen in mijn keelzak. Mijn haarkam stond gespannen. En ik voelde me alle kleuren van de regenboog uitslaan. Ik zal deze fles als wapen... »
 
 
 
 
 

Space rats
Space rats
'I feel fine. How about you?' - Yuri Gagarin tijdens zijn eerste ruimtevlucht'Space is hard.' - Richard Branson'The conquest of space is worth dying for.' - ... »
 
 
 
 
 

Seriewoordenaar
Seriewoordenaar
Seriewoordenaar Saskia krijgt een nieuwe computer. Daarmee kan ze naar hartelust spelletjes spelen en chatten met haar vriend Sander. Maar al snel is er iets... »
 
 
 
 
 

Scrabble Man
Scrabble Man
Iedereen wil Benny Benito zijn, maar op de dag van zijn gijzeling wil Benny Benito iedereen zijn behalve Benny Benito. Benny Benito is dé ster van Hollywoo... »