Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De speler
De speler
In levendige scènes, vol regieaanwijzingen, beeldcitaten en uitspraken uit beroemde films, beschrijft Bavo Dhooge in een hila­rische stijl het tragikomisch... »
 
 
 
 
 

Het geheim van Antarctica
Het geheim van Antarctica
Antarctica 1897.nbsp De Belgische expeditieleider Adrien Victor Joseph de Gerlache zet met de Belgica met zijn multiculturele crew koers naar Antarctica om a... »
 
 
 
 
 

Schaapjes op het droge
Schaapjes op het droge
Roosmarijn gaat met de klas op schoolreis naar een boerderij. Onderweg gaat deschoolbus kapot. In het bos vinden ze een boerderij, maar het is geen gewone bo... »
 
 
 
 
 

& Son
& Son
 »
 
 
 
 
 

Sioux blues
Sioux blues
»
 
 
 
 
 

Sioux blues
Sioux blues
Shappa Crane wil wraak nemen op de smeris die haar man heeft gedood, maar ze wordt verliefd op hem. Shappa is niet alleen een Sioux-squaw maar ook een sexy m... »
 
 
 
 
 

Stand in
Stand in
"Ik moet dood. Dat is het plan. Het plan dat ikzelf heb opgevat. Jack Storm, jij arme donder, je moet dood. Alleen zo kan de rest voortleven..."<br/><br/>Imm... »
 
 
 
 
 

Stiletto libretto
Stiletto libretto
Jimmy Hendricks is niet Jimi Hendrix, maar een kleine crimineel die een nieuw leven wil beginnen. Waarom niet als auteur? Hij schrijft de memoires van Wally,... »
 
 
 
 
 

Sparringpartners
Sparringpartners
 »
 
 
 
 
 

Bibberomnibus
Bibberomnibus
bevat: Skelettendans ; Vampierenmanieren ; Schoolmonsters »