Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Slaapslachter
Slaapslachter
Een rijzige stinkende gestalte doemde voorhen op uit de struiken. Marco keek op enherkende onmiddellijk de regenjas. Het wasdezelfde regenjas die in de kelde... »
 
 
 
 
 

Sushi king
Sushi king
Bo Dodge wordt verdacht van moord op zijn vrouw en is op de vlucht. Hij verstopt zich in de metro van L.A. waar hij aan de slag gaat als levend standbeeld. M... »
 
 
 
 
 

Smile
Smile
Antiheld Goetgebuur copywriter bij een megareclamebureau in de grootstad heeft met een groot fysiek ongemak af te rekenen. Dat hij met een glimlach ontwaakt ... »
 
 
 
 
 

Zone Stad: Souffleur des doods
Zone Stad: Souffleur des doods
Fien heeft na haar miskraam en haar relatieproblemen een nieuwe uitlaatklep gevonden. Ze heeft zich aangesloten bij een amateurgezelschap en nodigt Tom en de... »
 
 
 
 
 

De samoerai
De samoerai
Chris Coene is bijna vijftig en heeft steeds meer kwaaltjes. De penopauze wenkt. Geen goede reclame voor een bodyguard. Maar Chris is dan ook geen gewone lij... »
 
 
 
 
 

Styx
Styx
Oostende, koningin der badsteden, stad in verval. De agressieve en corrupte hoofdinspecteur RaphaĆ«l Styx zit achter de seriemoordenaar De Stuffer aan, die z... »
 
 
 
 
 

Salieri
Salieri
 »
 
 
 
 
 

Stalen kaken
Stalen kaken
 »
 
 
 
 
 

Styxmata
Styxmata
Ieper 2014. De stad is volop in de ban van de honderdjarige herdenking van WOI. In het In Flanders Fields-museum raken bij een aanslag een aantal bezoekers b... »