Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Solo
Solo
BAVO DHOOCE
SOLO
Stark was de eerstvolgende die de Messias in levenden lijve zag. De eerste keer dat hij Jim zag, had hij niet eens de indruk dat hij de nieu... »
 
 
 
 
 

Sus Octopus
Sus Octopus
Sus houdt niet van stilzitten. Hij wil altijd honderd dingen tegelijk doen. Zijn ouders worden er horendol van Op een morgen kan Sus zijn bed niet uit. Aan z... »
 
 
 
 
 

Styxmata
Styxmata
Ieper 2014. De stad is volop in de ban van de honderdjarige herdenking van WOI. In het In Flanders Fields-museum raken bij een aanslag een aantal bezoekers b... »
 
 
 
 
 

Santa Monica
Santa Monica
In de stijl van Tarantino, The Sopranos en Elmore Leonard 1976, Santa Monica. Jack Spark laat als buitenwipper geen enkele lastige klant binnen, maar zelf sl... »
 
 
 
 
 

Spring, meneer Luis!
Spring, meneer Luis!
Meneer Luis woont in een boomhut, in het bos. Geen bos met bomen, maar in een bos vol haar. Een haarbos. Op een dag worden alle haren van het bos afgeschoren... »
 
 
 
 
 

Don Kameleon
Don Kameleon
Ik voelde mijn hart kloppen in mijn keelzak. Mijn haarkam stond gespannen. En ik voelde me alle kleuren van de regenboog uitslaan. Ik zal deze fles als wapen... »
 
 
 
 
 

De samoerai
De samoerai
Chris Coene is bijna vijftig en heeft steeds meer kwaaltjes. De penopauze wenkt. Geen goede reclame voor een bodyguard. Maar Chris is dan ook geen gewone lij... »
 
 
 
 
 

Speelgoed
Speelgoed
Christina is zestien en hopeloos verliefd op haar jonge leraar godsdienst meneer Hoste. Hij is amper acht jaar ouder dan zij en gaat na een miskraam van zijn... »
 
 
 
 
 

Smile
Smile
Antiheld Goetgebuur copywriter bij een megareclamebureau in de grootstad heeft met een groot fysiek ongemak af te rekenen. Dat hij met een glimlach ontwaakt ... »