Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Katten encyclopedie
Katten encyclopedie
Naast beschrijvingen en foto's van bekende en minder bekende rassen vindt u in deze encyclopedie alle informatie die voor u belangrijk kan zijn als u op zoek... »
 
 
 
 
 

Vanaf nu, altijd
Vanaf nu, altijd
Marcus, de oudste Sullivan-zoon, heeft altijd alle verantwoordelijkheden op zich genomen. Maar als zijn perfect uitgestippelde toekomst niets meer dan een le... »
 
 
 
 
 

Kom in mijn armen
Kom in mijn armen
<p><strong>Acteur Smith Sullivan valt als een blok voor zijn tegenspeelster Valentina. Maar zij gelooft niet in Hollywood-sprookjes…</strong></p><p>Filmste... »
 
 
 
 
 

De cruise
De cruise
<p>Een glamoureus schip vol mysterieuze passagiers. Een oudejaarsfeest dat vreselijk uit de hand loopt... Durf jij aan boord te gaan van deze cruise?</p><p>T... »
 
 
 
 
 

Mini-woordenboek Voertuigen
Mini-woordenboek Voertuigen
Van de tractor tot de betonmolen, van de graafmachine tot de trein, kinderen vinden voertuigen heel interessant! In dit miniwoordenboek zijn ruim 60 voertuig... »
 
 
 
 
 

Bloedlijn
Bloedlijn
<p>‘Net als bij Bryndza en Arlidge verlang je direct naar het volgende deel. Ik voeg Marsons zeker toe aan mijn favorietenlijst!’ Thrillersandmore.com</p... »
 
 
 
 
 

100% Californië en West-USA
100% Californië en West-USA
100% Californië & West-USAPrachtige stranden, stomende geisers en slapende vulkanen; je kunt het allemaal vinden in Californië en West-USA. Een dag in LA s... »
 
 
 
 
 

Keer op keer
Keer op keer
<p>‘Bella Andre schrijft series om verliefd op te worden.’ Hebban.nl</p><p>Harry Sullivan heeft zijn familie altijd op de eerste plaats gezet, zelfs toen... »
 
 
 
 
 

Een schildpad als huisdier
Een schildpad als huisdier
Het verzorgen van een schildpad houdt meer in dan u denkt. U kunt het dier niet zomaar in de tuin loslaten en aan zijn lot overlaten tot het winter wordt. Vo... »
 
 
 
 
 

Vanaf nu, altijd
Vanaf nu, altijd
<p>Marcus, de oudste Sullivan-zoon, heeft altijd alle verantwoordelijkheden op zich genomen. Maar als zijn perfect uitgestippelde toekomst niets meer dan een... »