Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Katten encyclopedie
Katten encyclopedie
Naast beschrijvingen en foto's van bekende en minder bekende rassen vindt u in deze encyclopedie alle informatie die voor u belangrijk kan zijn als u op zoek... »
 
 
 
 
 

Vanaf nu, altijd
Vanaf nu, altijd
Marcus, de oudste Sullivan-zoon, heeft altijd alle verantwoordelijkheden op zich genomen. Maar als zijn perfect uitgestippelde toekomst niets meer dan een le... »
 
 
 
 
 

Kom in mijn armen
Kom in mijn armen
<p><strong>Acteur Smith Sullivan valt als een blok voor zijn tegenspeelster Valentina. Maar zij gelooft niet in Hollywood-sprookjes…</strong></p><p>Filmste... »
 
 
 
 
 

Hij ziet jou
Hij ziet jou
<p>Dé pageturner voor fans van Robert Bryndza en M.J. Arlidge</p><p>Amber doet nog wat rode lippenstift op en bekijkt zichzelf in de spiegel voordat ze op e... »
 
 
 
 
 

100% Grieks
100% Grieks
Met deze taalgids maak je in no-time duidelijk wat je wilt. De handige APP voor je mobiele telefoon* helpt je alles goed uit te spreken. Helemaal van nu! * D... »
 
 
 
 
 

Recepten voor twee
Recepten voor twee
Voorbij zijn de tijden van ingrediënten omrekenen! Als u met z'n tweeën van eenvoudige maar stijlvolle gerechten wilt genieten, is dit het perfecte kookboe... »
 
 
 
 
 

Liever dan ooit & Wat je met me doet
Liever dan ooit & Wat je met me doet
<p>Met kort verhaal: <em>Liever dan ooit</em></p><p><strong><em>Liever dan ooit</em></strong></p><p>Smith en zijn kersverse vrouw Valentina beginnen samen aa... »
 
 
 
 
 

100% Italiaans
100% Italiaans
100% ITALIAANSDE TAALGIDS VAN NU!Met deze taalgids maak je in no-time duidelijk wat je wilt. De handige APP voor je mobiele telefoon* helpt je alles goed uit... »
 
 
 
 
 

De avontuurlijke minnaar
De avontuurlijke minnaar
Seks is een avontuur – ontdek je verlangens<br/><br/>Vertrouwen in je partner is de basis van alle seks. Daarna kun je een hoger niveau bereiken waarin je d... »
 
 
 
 
 

Het schoolplein
Het schoolplein
<p><strong>Van de auteur van de bestseller <em>Zijn nieuwe vriendin</em></strong></p><p>Nancy en haar tienjarige dochter Lara ontvluchten hun oude leven en v... »