Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De nieuwe bakbijbel
De nieuwe bakbijbel
- Een gedetailleerd kookboek waarmee u de kunst van het bakken onder de knie krijgt, met alle nodige informatie voor gegarandeerd perfecte resultaten.<br/><b... »
 
 
 
 
 

Dolende zielen
Dolende zielen
<p>Voor de fans van M.J. Arlidge, Robert Bryndza en J.D. Barker</p><p>Wanneer archeologen bij een opgraving in Black Country een verzameling menselijke botte... »
 
 
 
 
 

Overlever
Overlever
<p>Deel 19 en 20 van de Eve Dallas-serie</p><p>Eve Dallas krijgt een zaak toegewezen die volkomen onoplosbaar lijkt. Er is ingebroken in het huis van de fami... »
 
 
 
 
 

500 rode wijnen
500 rode wijnen
In deze onmisbare gids over de wereld van rode wijn vindt u uitleg over proeven, kiezen, bewaren en serveren. 500 Rode Wijnen is in heldere, begrijpelijke ta... »
 
 
 
 
 

Octopus
Octopus
Kinderen zijn gek op in bad gaan, maar met dit badboekje en bijbehorende speeltje wordt het helemaal een feest, nu kunnen ze in bad lezen en spelen tegelijk! »
 
 
 
 
 

Nieuwe quiltontwerpen
Nieuwe quiltontwerpen
Dit boek bevat 21 prachtige nieuwe quilts – tien paar zeer verschillende quilts en één quilt die Kathy en Doughty samen hebben gemaakt – allemaal met het... »
 
 
 
 
 

De komst van Alexander
De komst van Alexander
Het Perzische rijk was het eerste wereldrijk in de geschiedenis. Het was een conglomeraat van eeuwenoude beschavingen en strekte zich uit van de Egeïsche Ze... »
 
 
 
 
 

Beers nieuwe vriendje
Beers nieuwe vriendje
Beer krijgt in dit prentenboek en nieuw vriendje.<br/>Op een warme zomerdag, bij het zien van de eerste zonnestralen, komt Beer zijn hol uit om zijn vriendje... »
 
 
 
 
 

The big short
The big short
de geheime winnaars van de kredietcrisis. Het echte verhaal van het ineenstorten van de Amerikaanse economie begon... »
 
 
 
 
 

Japanse quiltstijl
Japanse quiltstijl
10 stijlvolle creaties geïnspireerd op Japanse stoffen<br/><br/>Breng Japanse stijl in uw interieur<br/><br/>Leef uw passie voor prachtige Japanse stoffen u... »