Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De grote Wijnenencyclopedie
De grote Wijnenencyclopedie
Deze encyclopedie is het resultaat van een bijzonder boeiende ontdekkingsreis door een wijnwereld van meer dan duizend wijnen, een fantastische reis door tie... »
 
 
 
 
 

101 ruiteroefeningen
101 ruiteroefeningen
Met dit boek kan iedere ruiter, beginnend of meer ervaren, zijn rijstijl verbeteren aan de hand van duidelijke illustraties, stap-voor-stapinstructies en tip... »
 
 
 
 
 

Draai het verhaal
Draai het verhaal
Een leuk boek met draaiende elementen! Draai ze om het plaatje te vinden dat bij de tekening past en geniet van dit klassieke sprookje.  »
 
 
 
 
 

Beer snurkt door
Beer snurkt door
In een donker hol,diep in het besneeuwde bos,ligt een beer te slapen;hij snurkt erop los. »
 
 
 
 
 

Een tweede kans in Thorndale
Een tweede kans in Thorndale
<p>Laat je meevoeren naar een schattig dorpje op het Engelse platteland – voor de lezers van Katie Fforde en Jill Mansell</p><p>Het is zomer in het knusse ... »
 
 
 
 
 

Criminele lijnen
Criminele lijnen
de onderwereld in Nederland »
 
 
 
 
 

Beers nieuwe vriendje
Beers nieuwe vriendje
Beer krijgt in dit prentenboek en nieuw vriendje.<br/>Op een warme zomerdag, bij het zien van de eerste zonnestralen, komt Beer zijn hol uit om zijn vriendje... »
 
 
 
 
 

Kippen encyclopedie
Kippen encyclopedie
Het houden van kippen is de laatste jaren opvallend populair geworden. Was het houden van kippen vroeger voorbehouden aan boeren en mensen die vrij woonden, ... »
 
 
 
 
 

Er was eens een rendier
Er was eens een rendier
<p>Postbezorger Halley rent al jaren weg voor haar problemen, dus dat ze nu voor haar werk naar Zweeds Lapland mag, komt haar uitstekend uit. In haar tas zit... »
 
 
 
 
 

100% Engels
100% Engels
100% ENGELSDE TAALGIDS VAN NU!Met deze taalgids maak je in no-time duidelijk wat je wilt. De handige APP voor je mobiele telefoon* helpt je alles goed uit te... »