Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Winternacht
Winternacht
Psychologe Karin ter Duin krijgt op haar vijfendertigste te horen dat ze is geadopteerd. Haar biologische vader ligt op sterven en wil haar nog eenmaal zien,... »
 
 
 
 
 

Dwaalspoor
Dwaalspoor
Tijdens een vakantie in het Zwarte Woud komt zakenman Vincent Mulder om het leven bij het mountainbiken. In eerste instantie wordt het afgedaan als een tragi... »
 
 
 
 
 

Sneeuwexpress
Sneeuwexpress
Zakelijk gaat het Anna van Laarhoven voor de wind. Als directrice van imagobureau Up-Grade! rekent ze voornamelijk BN’ers tot haar clientèle. In haar priv... »
 
 
 
 
 

Super de luxe
Super de luxe
De Nederlandse vlogster Emma van Zomeren is aan de Franse Rivièra op vakantie als ze bevriend raakt met de Italiaanse tweeling Alessandro en Sofia Onesti. D... »
 
 
 
 
 

Nachtvorst
Nachtvorst
Lieke Brouwer is in de voorjaarsvakantie bij haar familie in Noorwegen. Wanneer ze met een groepje vrienden gaat wildkamperen, verdwijnt een van hen. Er word... »
 
 
 
 
 

Sneeuwengelen
Sneeuwengelen
Ze waren met z’n zessen en kenden elkaar uit het Leidse studentenleven. Een hechte club meiden die lief en leed met elkaar deelden, en die elk jaar samen o... »
 
 
 
 
 

Noorderlicht
Noorderlicht
Wat als je zelfs je vrienden niet meer kunt vertrouwen?

Kim Romeijn wordt dertig en ze wil dit met haar vrienden groots gaan vieren tijdens een rondreis doo... »
 
 
 
 
 

IJskoud
IJskoud
In 1993 verdwijnt tijdens nieuwjaarsnacht de zestienjarige Johanna van Vliet op mysterieuze wijze. De politie staat voor een raadsel, het lijkt alsof het mei... »
 
 
 
 
 

De eilanden
De eilanden
Zeven eilanden, zeven vrouwen, zeven geheimen.

Suzanne Vermeer schrijft niet alleen zeer succesvolle zomer- en winterthrillers, ook van haar korte verhalen ... »
 
 
 
 
 

De vlucht
De vlucht
 »