Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Het paradijs (in 2 banden)
Het paradijs (in 2 banden)
Wanneer Liza Roozenboom een telefoontje uit Griekenland krijgt dat haar zoon Mark die nacht in een politiecel is overleden, stort haar wereld in. Op het eila... »
 
 
 
 
 

All-inclusive
All-inclusive
Een jonge moeder op zoek naar de werkelijke oorzaak van de dood van haar kinderen. Adembenemend spannend en zeer aangrijpend.

Jeroen en Chantal va... »
 
 
 
 
 

Waterland
Waterland
Claudette heeft haar hectische leventje in Amsterdam achter zich gelaten en is met haar man een bed and breakfast begonnen in Umbrië. Onder de Italiaanse zo... »
 
 
 
 
 

Souvenir
Souvenir
Nienke Dijkstra en haar moeder Carolien zijn op vakantie in Umbrië, waar ze een meerdaagse kookcursus willen combineren met wandelen, wijnproeven en uitstap... »
 
 
 
 
 

Een vluchtig gebaar
Een vluchtig gebaar
Een verhaal uit de bundel <i>De bestemming</i>

Sander en Rachel Dorsman denken ontspannen vakantie te gaan vieren. Tijdens de vlucht ergeren ze zi... »
 
 
 
 
 

Sneeuwengelen
Sneeuwengelen
Ze waren met z’n zessen en kenden elkaar uit het Leidse studentenleven. Een hechte club meiden die lief en leed met elkaar deelden, en die elk jaar samen o... »
 
 
 
 
 

Mayday
Mayday
<p>Charlie Muller is met haar vriend op vakantie in Stockholm, wanneer ze verschrikkelijk nieuws krijgt: het zeilschip waarmee haar broer Peter, zijn vrouw F... »
 
 
 
 
 

Bomvol verhalen
Bomvol verhalen
Een verzameling spannende en sfeervolle verhalen en inspirerende columns voor bij het haardvuur!Ga lekker zitten en laat je verrassen door de korte verhalen ... »
 
 
 
 
 

Route du soleil
Route du soleil
Het leven van intercedente Marit, een alleenstaande moeder van twee jonge kinderen, bestaat geheel uit hard werken en het vervullen van zorgtaken, tot verdri... »