Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Het strandhuis
Het strandhuis
In een ver verleden waren ze vriendinnen, totdat het contact van de ene op de andere dag werd verbroken. Voorgoed. Sindsdien praten bestsellerauteur Gemma Ka... »
 
 
 
 
 

Winternacht
Winternacht
Psychologe Karin ter Duin krijgt op haar vijfendertigste te horen dat ze is geadopteerd. Haar biologische vader ligt op sterven en wil haar nog eenmaal zien,... »
 
 
 
 
 

Het paradijs
Het paradijs
Wanneer Liza Roozenboom lange tijd niks hoort van haar zoon Mark, die op vakantie is op het eiland Corfu, begint ze zich zorgen te maken. Het is niets voor d... »
 
 
 
 
 

Sneeuwexpress
Sneeuwexpress
Zakelijk gaat het Anna van Laarhoven voor de wind. Als directrice van imagobureau Up-Grade! rekent ze voornamelijk BN’ers tot haar clientèle. In haar priv... »
 
 
 
 
 

Drie Franse zomerthrillers
Drie Franse zomerthrillers
<p>Drie spannende Franse zomerthrillers voordeling in één bundel: <i>Zomeravond</i>, <i>Route du soleil</i> en <i>Cruise</i></p> <p><i>Zomeravond: </i>Twaa... »
 
 
 
 
 

Midwinter
Midwinter
Alice de Vreede was 21 jaar oud toen ze voor het laatst op wintersport ging. Wat destijds echter begon als een heerlijke vakantie, liep uit op een drama. Een... »
 
 
 
 
 

Drie zomerthrillers
Drie zomerthrillers
Drie spannende zomerhrillers voordelig in één bundel: Bon Bini Beach, Bella Italia en De suite voor 19,99 in plaats van 29,97.

Bon Bini Beach -... »
 
 
 
 
 

Sneeuwengelen
Sneeuwengelen
Ze waren met z’n zessen en kenden elkaar uit het Leidse studentenleven. Een hechte club meiden die lief en leed met elkaar deelden, en die elk jaar samen o... »
 
 
 
 
 

De eilanden
De eilanden
Zeven eilanden, zeven vrouwen, zeven geheimen.

Suzanne Vermeer schrijft niet alleen zeer succesvolle zomer- en winterthrillers, ook van haar korte verhalen ... »
 
 
 
 
 

Noorderlicht
Noorderlicht
Wat als je zelfs je vrienden niet meer kunt vertrouwen?

Kim Romeijn wordt dertig en ze wil dit met haar vrienden groots gaan vieren tijdens een ro... »