Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Souvenir
Souvenir
Nienke Dijkstra en haar moeder Carolien zijn op vakantie in Umbrië, waar ze een meerdaagse kookcursus willen combineren met wandelen, wijnproeven en uitstap... »
 
 
 
 
 

Het strandhuis
Het strandhuis
In een ver verleden waren ze vriendinnen, totdat het contact van de ene op de andere dag werd verbroken. Voorgoed. Sindsdien praten bestsellerauteur Gemma Ka... »
 
 
 
 
 

Roadtrip
Roadtrip
Paula Visser is met haar man Theo op rondreis langs de Amerikaanse westkust. Met een camper leggen ze de route af waar ze al jaren van dromen en eindelijk he... »
 
 
 
 
 

5 korte verhalen
5 korte verhalen
Ervaar leesplezier voor het gehele gezin met de e-book familiekaart van QINQO. Zowel jong als oud wordt verrast door 5 korte verhalen van de volgende bekende... »
 
 
 
 
 

Winternacht
Winternacht
Psychologe Karin ter Duin krijgt op haar vijfendertigste te horen dat ze is geadopteerd. Haar biologische vader ligt op sterven en wil haar nog eenmaal zien,... »
 
 
 
 
 

Het paradijs
Het paradijs
Wanneer Liza Roozenboom lange tijd niks hoort van haar zoon Mark, die op vakantie is op het eiland Corfu, begint ze zich zorgen te maken. Het is niets voor d... »
 
 
 
 
 

De vallei
De vallei
<p>Emily en Christiaan hebben een fijn leven samen met hun jonge kinderen Vera en Max. Wanneer Emily’s broer plots overlijdt is er voor verdriet nauwelijks... »
 
 
 
 
 

Noorderlicht
Noorderlicht
Over <em>De suite</em>:<br/>'****' - <em>Grazia</em><br/><br/>'De suite is een lekkere vakantiethriller, prettige leeskost in de zon.' - Lifestylelog.nl<br/>... »
 
 
 
 
 

Sneeuwexpress
Sneeuwexpress
Zakelijk gaat het Anna van Laarhoven voor de wind. Als directrice van imagobureau Up-Grade! rekent ze voornamelijk BN’ers tot haar clientèle. In haar priv... »
 
 
 
 
 

Koraalrif
Koraalrif
Paula Visser wordt door de weduwe van haar kennis Jim om hulp gevraagd. Zeven jaar geleden werd Jim in verband gebracht met de verdachte dood van zijn assist... »