Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Het paradijs
Het paradijs
Wanneer Liza Roozenboom lange tijd niks hoort van haar zoon Mark, die op vakantie is op het eiland Corfu, begint ze zich zorgen te maken. Het is niets voor d... »
 
 
 
 
 

De vallei
De vallei
<p>Emily en Christiaan hebben een fijn leven samen met hun jonge kinderen Vera en Max. Wanneer Emily’s broer plots overlijdt is er voor verdriet nauwelijks... »
 
 
 
 
 

De scheiding
De scheiding
Een verhaal uit de bundel <i>De bestemming</i>

Voor de buitenwereld lijken ze het perfecte jetsetpaar te vormen, maar Landon en Madison Camus zijn... »
 
 
 
 
 

Sneeuwexpress
Sneeuwexpress
Zakelijk gaat het Anna van Laarhoven voor de wind. Als directrice van imagobureau Up-Grade! rekent ze voornamelijk BN’ers tot haar clientèle. In haar priv... »
 
 
 
 
 

Gletsjer
Gletsjer
Maaike en haar zus Judith zijn samen op skivakantie in Duitsland. Vroeger gingen ze jaarlijks naar het gebied Garmisch-Partenkirchen, maar door Judiths polit... »
 
 
 
 
 

In de mist
In de mist
Tijdens een romantisch uitje op een zeilboot in de Middellandse Zee, komen Jasmijn en Lodewijk in een plotselinge dichte mistbank terecht. Door een botsing s... »
 
 
 
 
 

Apres-ski
Apres-ski
Een jonge vrouw weet eindelijk wat ze wil in het leven: skilerares worden. Totdat ze merkt hoe gevaarlijk dit werk kan zijn...In het huis van de familie Dijk... »
 
 
 
 
 

Souvenir
Souvenir
Nienke Dijkstra en haar moeder Carolien zijn op vakantie in Umbrië, waar ze een meerdaagse kookcursus willen combineren met wandelen, wijnproeven en uitstap... »
 
 
 
 
 

Super de luxe
Super de luxe
De Nederlandse vlogster Emma van Zomeren is aan de Franse Rivièra op vakantie als ze bevriend raakt met de Italiaanse tweeling Alessandro en Sofia Onesti. D... »
 
 
 
 
 

Bomvol verhalen
Bomvol verhalen
In <i>Bomvol verhalen</i> wordt de lezer meegevoerd naar onbekende bestemmingen en onvoorstelbare situaties. Een verzameling spannende en sfeervolle verhalen... »