Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Après-ski
Après-ski
Een jonge vrouw weet eindelijk wat ze wil in het leven: skilerares worden. Totdat ze merkt hoe gevaarlijk dit werk kan zijn…

In het huis van de familie Di... »
 
 
 
 
 

Winterberg
Winterberg
Na de dood van haar tante Eva wordt Sophie samen met haar nichten Isa en Lieke verzocht om naar Winterberg te komen voor het openen van het testament. Al sne... »
 
 
 
 
 

Mayday - Grote Letter Uitgave
Mayday - Grote Letter Uitgave
Charlie Muller is met haar vriend op vakantie in Stockholm, wanneer ze verschrikkelijk nieuws krijgt: het zeilschip waarmee haar broer Peter, zijn vrouw Femk... »
 
 
 
 
 

Dwaalspoor
Dwaalspoor
Tijdens een vakantie in het Zwarte Woud komt zakenman Vincent Mulder om het leven bij het mountainbiken. In eerste instantie wordt het afgedaan als een tragi... »
 
 
 
 
 

Bomvol verhalen
Bomvol verhalen
In <i>Bomvol verhalen</i> wordt de lezer meegevoerd naar onbekende bestemmingen en onvoorstelbare situaties. Een verzameling spannende en sfeervolle verhalen... »
 
 
 
 
 

Zomeravond
Zomeravond
Lauren Martens is met haar zus Celeste en hun ouders op vakantie in de Ardèche, wanneer Celeste op een avond niet terugkeert van een bezoek aan de discothee... »
 
 
 
 
 

Het paradijs (in 2 banden)
Het paradijs (in 2 banden)
Wanneer Liza Roozenboom een telefoontje uit Griekenland krijgt dat haar zoon Mark die nacht in een politiecel is overleden, stort haar wereld in. Op het eila... »
 
 
 
 
 

Goudkust
Goudkust
 »
 
 
 
 
 

Gletsjer
Gletsjer
Maaike en haar zus Judith zijn samen op skivakantie in Duitsland. Vroeger gingen ze jaarlijks naar het gebied Garmisch-Partenkirchen, maar door Judiths polit... »
 
 
 
 
 

All-inclusive
All-inclusive
Een jonge moeder op zoek naar de werkelijke oorzaak van de dood van haar kinderen. Adembenemend spannend en zeer aangrijpend.

Jeroen en Chantal va... »