Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Goudkust
Goudkust
Ruim twee jaar geleden is Fleur voor de liefde naar Kroatië verhuisd. Nu Tibor haar ten huwelijk heeft gevraagd, is het sprookje compleet. Ze heeft haar dri... »
 
 
 
 
 

Zomerbundel: drie thrillers
Zomerbundel: drie thrillers
Drie spannende zomerthrillers voordelig in één bundel: All-inclusive, Zomertijd en De vlucht voor € 14,99 ipv € 20,85

All-inclusive - Jeroen en Chanta... »
 
 
 
 
 

Noorderlicht
Noorderlicht
Wat als je zelfs je vrienden niet meer kunt vertrouwen?

Kim Romeijn wordt dertig en ze wil dit met haar vrienden groots gaan vieren tijdens een rondreis doo... »
 
 
 
 
 

Apres-ski
Apres-ski
Een jonge vrouw weet eindelijk wat ze wil in het leven: skilerares worden. Totdat ze merkt hoe gevaarlijk dit werk kan zijn...In het huis van de familie Dijk... »
 
 
 
 
 

De vlucht
De vlucht
<p>Dagmar Vredeling heeft het prima voor elkaar. Ze werkt met plezier als stewardess en woont al twee jaar samen met haar vriend Ruben. Dat verandert all... »
 
 
 
 
 

Het strandhuis
Het strandhuis
In een ver verleden waren ze vriendinnen, totdat het contact van de ene op de andere dag werd verbroken. Voorgoed. Sindsdien praten bestsellerauteur Gemma Ka... »
 
 
 
 
 

Het paradijs
Het paradijs
Wanneer Liza Roozenboom lange tijd niks hoort van haar zoon Mark, die op vakantie is op het eiland Corfu, begint ze zich zorgen te maken. Het is niets voor d... »
 
 
 
 
 

5 korte verhalen
5 korte verhalen
Ervaar leesplezier voor het gehele gezin met de e-book familiekaart van QINQO. Zowel jong als oud wordt verrast door 5 korte verhalen van de volgende bekende... »
 
 
 
 
 

Sneeuwexpress
Sneeuwexpress
Zakelijk gaat het Anna van Laarhoven voor de wind. Als directrice van imagobureau Up-Grade! rekent ze voornamelijk BN’ers tot haar clientèle. In haar priv... »
 
 
 
 
 

Sneeuwengelen
Sneeuwengelen
Ze waren met z’n zessen en kenden elkaar uit het Leidse studentenleven. Een hechte club meiden die lief en leed met elkaar deelden, en die elk jaar samen o... »