Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De kaasfabriek
De kaasfabriek
De kaasfabriek is de nieuwe historische roman van Simone van der Vlugt, auteur van ondere andere Het schaduwspel en Nachtblauw.Amsterdam, 1892. Lydia rouwt o... »
 
 
 
 
 

Morgen ben ik weer thuis
Morgen ben ik weer thuis
De thriller 'Morgen ben ik weer thuis' van bestsellerauteur Simone van der Vlugt is het tweede deel in de serie met de Alkmaarse rechercheur Lois Elzinga in ... »
 
 
 
 
 

De kaasfabriek
De kaasfabriek
<p><em>De kaasfabriek</em> is de nieuwe historische roman van Simone van der Vlugt, auteur van ondere andere <em>Het schaduwspel </em>en <em>Nachtblauw</em>.... »
 
 
 
 
 

Het schaduwspel
Het schaduwspel
Het schaduwspel van bestsellerauteur Simone van der Vlugt is een magistrale historische roman over Eva Ment en Jan Pieterszoon Coen, in de woelige tijd van d... »
 
 
 
 
 

Aan niemand vertellen
Aan niemand vertellen
'Aan niemand vertellen' van bestsellerauteur Simone van der Vlugt is het eerste deel in de serie met de Alkmaarse rechercheur Lois Elzinga in de hoofdrol. 'M... »
 
 
 
 
 

De amulet
De amulet
Würzburg, 1630. De heksenjacht in de stad is in volle gang en ook Nina wordt verdacht van hekserij. Als ze erachter komt dat haar eigen moeder, van wie ze a... »
 
 
 
 
 

Schilderslief
Schilderslief
Een meeslepende roman over de verguisde minnares van Rembrandt van RijnOp een julidag in 1650 wordt Geertje Dircx door het vroedschap van Amsterdam aangehoud... »
 
 
 
 
 

Jacoba, dochter van Holland
Jacoba, dochter van Holland
Jacoba, dochter van HollandIn deze historische roman kruipt Simone van der Vlugt op overtuigende wijze in de huid van Jacoba van Beieren (1401-1436). Jacoba ... »
 
 
 
 
 

De guillotine
De guillotine
Dit dyslexie vriendelijke boek is gemaakt met het dyslexieletter font en maakt het dyslecten makkelijker om te lezen en met minder fouten, met als doel het l... »
 
 
 
 
 

Schilderslief Vriendenloterij
Schilderslief Vriendenloterij
<p>Een meeslepende roman over de verguisde minnares van Rembrandt van Rijn</p><p>Op een julidag in 1650 wordt Geertje Dircx door het vroedschap van Amsterdam... »