Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De lege stad
De lege stad
De historische roman 'De lege stad'van schrijfster Simone van der Vlugt is een indrukwekkend boek dat zich afspeelt in Rotterdam tijdens de Tweede Wereldoorl... »
 
 
 
 
 

Morgen ben ik weer thuis
Morgen ben ik weer thuis
Wanneer de elfjarige Britt na haar turnles niet meer thuiskomt, wordt al snel duidelijk dat dit geen gewone vermissing is. Britt en haar moeder leiden een ru... »
 
 
 
 
 

De kaasfabriek - special Vriendenloterij
De kaasfabriek - special Vriendenloterij
De kaasfabriek is de nieuwe historische roman van Simone van der Vlugt, auteur van ondere andere Het schaduwspel en Nachtblauw.Amsterdam, 1892. Lydia rouwt o... »
 
 
 
 
 

Jehanne
Jehanne
1425Frankrijk is verwikkeld in de Honderdjarige Oorlog met Engeland. Als op een dag de Engelsen Domremy binnenvallen en een spoor van verkrachting en verniel... »
 
 
 
 
 

Schilderslief
Schilderslief
<p><em>Schilderslief </em>van Simone van der Vlugt is een meeslepende historische roman over de verguisde minnares van Rembrandt van Rijn, Geertje Dircx.</p>... »
 
 
 
 
 

De doorbraak
De doorbraak
Met haar plotselinge beroemdheid belandt de jonge zangeres Romée in een overweldigende wereld. Ze wordt lastiggevallen door haar manager, beschuldigd van pl... »
 
 
 
 
 

De amulet
De amulet
1630. De jacht op heksen is in volle gang. Vrouwen van alle leeftijden worden verdacht van hekserij en belanden op de brandstapel. Ook de 15-jarige Nina word... »
 
 
 
 
 

Serie 4
Serie 4
Yvonne heb jij Marjolein ergens gezien? vraagt mam. Yvonne gaat buiten zoeken maar haar zusje is nergens te zien. s Avonds is ze nog niet thuis en wordt de p... »
 
 
 
 
 

Rode sneeuw in december
Rode sneeuw in december
Historische roman tegen de achtergrond van de Tachtigjarige Oorlog.

Het is 1552, de vooravond van de Tachtigjarige Oorlog. Lideweij Feelinck krijg... »