Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De reünie
De reünie
De aankondiging van een middelbare-schoolreünie zet Sabines leven plotseling op zijn kop. Het rakelt een belangrijke gebeurtenis uit haar jeugd op: de verdw... »
 
 
 
 
 

Vraag niet waarom
Vraag niet waarom
Simone van der Vlugt is een van Nederlands grootste thrillerschrijfsters en met 'Vraag niet waarom' heeft ze weer een ijzersterk psychologische thriller neer... »
 
 
 
 
 

Op klaarlichte dag 3voor2 2011
Op klaarlichte dag 3voor2 2011
Een jonge vrouw, Nathalie, is op de vlucht voor haar gewelddadige ex-vriend. Het kost haar al haar vindingrijkheid om uit zijn handen te blijven. Maar Nathal... »
 
 
 
 
 

De lege stad
De lege stad
De historische roman <i>De lege stad</i> van schrijfster Simone van der Vlugt is een indrukwekkend boek dat zich afspeelt in Rotterdam tijdens de Tweede Were... »
 
 
 
 
 

Schilderslief
Schilderslief
Een meeslepende roman over de verguisde minnares van Rembrandt van Rijn Op een julidag in 1650 wordt Geertje Dircx door het vroedschap van Amsterdam aangehou... »
 
 
 
 
 

Bloedgeld
Bloedgeld
<P>AMSTERDAM, 1653. Reinout van Veghel mag vervroegd uit de gevangenis als hij aanmonstert op een schip van de Verenigde Oost-Indische Compagnie naar Java. A... »
 
 
 
 
 

Morgen ben ik weer thuis
Morgen ben ik weer thuis
Wanneer de elfjarige Britt na haar turnles niet meer thuiskomt, wordt al snel duidelijk dat dit geen gewone vermissing is. Britt en haar moeder leiden een ru... »
 
 
 
 
 

Het schaduwspel
Het schaduwspel
Het schaduwspel van bestsellerauteur Simone van der Vlugt is een magistrale historische roman over Eva Ment en Jan Pieterszoon Coen, in de woelige tijd van d... »
 
 
 
 
 

Rode sneeuw in december
Rode sneeuw in december
Rode sneeuw in december van Simone van der Vlugt is een meeslepende historische roman die zich afspeelt tegen de achtergrond van de Tachtigjarige Oorlog. Van... »
 
 
 
 
 

Literaire juwelenbox
Literaire juwelenbox
 »