Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Nachtblauw
Nachtblauw
In de historische roman Nachtblauw van bestsellerauteur Simone van der Vlugt komt huishoudster Catrijn, die op de vlucht is voor haar verleden, terecht in de... »
 
 
 
 
 

In mijn dromen, vriendenloterij
In mijn dromen, vriendenloterij
<br/>In mijn dromen<br/>Simone van der Vlugt<br/>Rosalie heeft voorspellende dromen, maar niemand neemt haar gave serieus. Lukt het haar de terroristische ... »
 
 
 
 
 

Het bosgraf
Het bosgraf
In Het bosgraf doen Daphne en haar man Roelof tijdens een wandeling een vreemde ontdekking. Vlak daarna moet Roelof steeds vaker even weg zonder duidelijke... »
 
 
 
 
 

Shadow Sister
Shadow Sister
Paperback original. »
 
 
 
 
 

Jacoba, dochter van Holland
Jacoba, dochter van Holland
In de historische roman ‘Jacoba, Dochter van Holland’ kruipt Simone van der Vlugt op overtuigende wijze in de huid van Jacoba van Beieren. Van de auteur ... »
 
 
 
 
 

De reünie
De reünie
De aankondiging van een middelbare-schoolreünie zet Sabines leven plotseling op zijn kop. Het rakelt een belangrijke gebeurtenis uit haar jeugd op: de verdw... »
 
 
 
 
 

De kaasfabriek
De kaasfabriek
<p><em>De kaasfabriek</em> is de nieuwe historische roman van Simone van der Vlugt, auteur van ondere andere <em>Het schaduwspel</em> en <em>Nachtblauw</em>.... »
 
 
 
 
 

Toen het donker werd
Toen het donker werd
Wanneer Menno Riebeek erachter komt dat zijn puberzoon gokschulden heeft, besluit hij ze voor hem af te lossen. De schuldeisers zijn echter niet van plan hem... »
 
 
 
 
 

Morgen ben ik weer thuis
Morgen ben ik weer thuis
De thriller 'Morgen ben ik weer thuis' van bestsellerauteur Simone van der Vlugt is het tweede deel in de serie met de Alkmaarse rechercheur Lois Elzinga in ... »