Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Rode sneeuw in december
Rode sneeuw in december
'Rode sneeuw in december' is een historische roman van bestsellerauteur Simone van der Vlugt. Het is 1552, de vooravond van de Tachtigjarige Oorlog. De pasge... »
 
 
 
 
 

Vraag niet waarom - special Primera
Vraag niet waarom - special Primera
‘Morgen ben ik weer thuis’ van bestsellerauteur Simone van der Vlugt is het tweede deel in de serie met de Alkmaarse rechercheur Lois Elzinga in de hoofd... »
 
 
 
 
 

Kalte Freundschaft
Kalte Freundschaft
Kalte Freundschaft »
 
 
 
 
 

De lege stad
De lege stad
 »
 
 
 
 
 

Nachtblauw
Nachtblauw
In de historische roman Nachtblauw van bestsellerauteur Simone van der Vlugt komt huishoudster Catrijn, die op de vlucht is voor haar verleden, terecht in de... »
 
 
 
 
 

De kaasfabriek
De kaasfabriek
<p>Dwarsligger 690 is <em>De kaasfabriek, </em>de nieuwe historische roman van Simone van der Vlugt, auteur van ondere andere <em>Het schaduwspel</em> en <em... »
 
 
 
 
 

Schilderslief
Schilderslief
 »
 
 
 
 
 

Het schaduwspel
Het schaduwspel
Eva Ment verkeert in de betere kringen van Amsterdam. Op een bijeenkomst ontmoet ze Jan Pieterszoon Coen, een man van aanzien, die op zoek is naar een echtge... »
 
 
 
 
 

Online
Online
Literaire Juweeltjes. Simone van der Vlugt debuteerde als kinderboekenschrijfster en... »
 
 
 
 
 

Het bosgraf
Het bosgraf
In <i>Het bosgraf</i> doen Daphne en haar man Roelof tijdens een wandeling een vreemde ontdekking. Vlak daarna moet Roelof steeds vaker even weg- zonder duid... »