Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Familiegeheim
Familiegeheim
Eva is een vrolijke meid van dertien. Ze heeft weinig nagedacht over het feit dat haar moeder haar eigen ouders vrijwel nooit ziet en dat zij haar familie v... »
 
 
 
 
 

Brugklassers!
Brugklassers!
Na de Cito-toets, het slotfeest van de basisschool en een zomervakantie vol spannende afwachting is het zover: Jesse, Vera en Isa worden brugklassers. Maar h... »
 
 
 
 
 

Hoor je mij?
Hoor je mij?
Sterre vindt het spannend om naar de brugklas te gaan. Ze is doof, maar wil absoluut geen tolk mee naar school. Wat ze wel wil? Vooral niet opvallen! Het beg... »
 
 
 
 
 

Het geheim van het duistere kasteel
Het geheim van het duistere kasteel
Wie wil er nou niet op een kasteel wonen? Lekker groot en volop kans op avontuur!
Dat denkt Chiara ook, als ze naar de andere kant van het land gaat verhuiz... »
 
 
 
 
 

De kleine zeemeermin
De kleine zeemeermin
Er was eens een koninkrijk onder de zee. Daar woonden de zeekoning en zijn zeven zeemeerminnendochters. De jongste zeemeermin, Elisa, was ontzettend nieuwsgi... »
 
 
 
 
 

12 Met tante Fe naar zee
12 Met tante Fe naar zee
structuurmethode voor het aanvakelijk leesonderwijs »
 
 
 
 
 

Over vroeger en nu
Over vroeger en nu
<i>Als ze op de trap zijn, klinkt er ineens donderend geraas: een heel ander geluid dan de storm daarvoor. ‘Snel!’ roept Jan. Waar hij bang voor was, geb... »
 
 
 
 
 

Cowboy Stinky Bill
Cowboy Stinky Bill
Cowboy Stinky Bill en zijn neefje Richard Scheet lopen naar de bank. Richard trapt de deur open. Handen omhoog of ik scheet zegt Richard bars. Genade kermt d... »
 
 
 
 
 

Made by Indira
Made by Indira
Terra houdt van shoppen. Al haar geld gaat op aan nieuwe kleding, en als ze die goedkoop kan scoren, is dat natuurlijk top! De Indiase Indira is geronseld om... »
 
 
 
 
 

Vluchtroute New York
Vluchtroute New York
Avram kijkt haar ernstig en dringend aan. 'Ik boot,' zegt hij. 'Zaterdag.' Uit zijn zak haalt hij een briefje. Eerst strijkt hij het zorgvuldig glad en dan g... »