Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Verzet tegen de vijand
Verzet tegen de vijand
<i>Niet omkijken. Rustig lopen. Gewoon doen. Toons hart bonkt in zijn borstkas, maar aan de buitenkant is niets aan hem te zien. Dat weet hij zeker. Hij haal... »
 
 
 
 
 

In de brugklas
In de brugklas
Jesse, Vera en Isa zitten in de brugklas en merken dat hun leven erg aan het veranderen is. Isa’s kamer krijgt een restyling en ze moet haar knuffels 'onts... »
 
 
 
 
 

Oorlog zonder vader
Oorlog zonder vader
<i>Franks vader opent de fietstas en haalt er een papieren zakje uit, waar het brood in zit. Ze eten zwijgend.
'Frank,' zegt hij ineens. 'Als er ooit iets me... »
 
 
 
 
 

De kleine zeemeermin
De kleine zeemeermin
Er was eens een koninkrijk onder de zee. Daar woonden de zeekoning en zijn zeven zeemeerminnendochters. De jongste zeemeermin, Elisa, was ontzettend nieuwsgi... »
 
 
 
 
 

Een pil met een lab erin
Een pil met een lab erin
En nu een prijs!' zegt de man van het journaal. Nanne laat zijn lego liggen. Een prijs is goed nieuws, en daar houdt Nanne van. Hij loopt naar de televisie. ... »
 
 
 
 
 

Made by Indira
Made by Indira
Terra houdt van shoppen. Al haar geld gaat op aan nieuwe kleding, en als ze die goedkoop kan scoren, is dat natuurlijk top!
De Indiase Indira is geronseld o... »
 
 
 
 
 

Bommen op ons huis
Bommen op ons huis
Fien is wakker geworden van de vliegtuigen. Het is oorlog! Eerst vindt ze het vooral spannend, maar een paar dagen later denkt ze daar heel anders over. Bomm... »
 
 
 
 
 

In de brugklas
In de brugklas
Jesse, Vera en Isa zitten in de brugklas en merken dat hun leven erg aan het veranderen is. Isa s kamer krijgt een restyling en ze moet haar knuffels 'ontsla... »
 
 
 
 
 

Johan de Witt - Een verwende prins
Johan de Witt - Een verwende prins
Anna is de oudste. Daarom mag zij haar vader elke morgen wegbrengen naar zijn werk. Tijdens de wandeling vertelt hij haar dan een verhaal. Papa doet heel bel... »