Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Broer in de fabriek
Broer in de fabriek
Groep 4 gaat met een nieuw project beginnen over kinderen die moeten werken. Gelukkig gebeurt dat in ons land niet zegt merel opgelucht. Niet zo lang geleden... »
 
 
 
 
 

Kinderen met een ster
Kinderen met een ster
<i>Klaartje kijkt om zich heen. Is het de laatste keer dat ze hun huis ziet? Ze kan niet uitleggen waarom, maar ze denkt van wel. Even legt ze haar hand tege... »
 
 
 
 
 

Raar paar
Raar paar
In de maantjesserie verschijnen twaalf series van acht boekjes. In de series zit een opbouw in moeilijkheidsgraad en in de hoeveelheid tekst. Serie 1 en 2 be... »
 
 
 
 
 

Stinky Bill speelt poker
Stinky Bill speelt poker
Het is rustig in Smell City, de plaats waar Stinky Bill sheriff is. Dan wordt er een saloon geopend. Het hele dorp speelt opeens poker. Stinky Bill ziet er g... »
 
 
 
 
 

Mijn tweede Van Dale
Mijn tweede Van Dale
* Gebaseerd op het succesvolle voorleeswoordenboek Mijn tweede Van Dale<br/>* Stimulans voor de ontwikkeling van de woordenschat<br/>* Vrolijke tekeningen in... »
 
 
 
 
 

Keerzijde
Keerzijde
2013: Berber verhuist met haar moeder van Friesland naar Amsterdam. Ze heeft het idee dat alles om seks lijkt te draaien. De meiden uit haar klas vinden het ... »
 
 
 
 
 

Scherven in de nacht
Scherven in de nacht
Scherven in de nacht 9 november 1938. Woedend en radeloos staat Jacob tussen de scherven van hun mooie winkel, en als hij naar buiten loopt, ziet hij dat de ... »