Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Brugklassers!
Brugklassers!
Na de Cito-toets, het slotfeest van de basisschool en een zomervakantie vol spannende afwachting is het zover: Jesse, Vera en Isa worden brugklassers. Maar h... »
 
 
 
 
 

Roodkapje
Roodkapje
Sprookjesreis. »
 
 
 
 
 

BOER KOEN
BOER KOEN
In de maantjesserie verschijnen twaalf series van acht boekjes. In de series zit een opbouw in moeilijkheidsgraad en in de hoeveelheid tekst. Serie 1 en 2 be... »
 
 
 
 
 

Verboden te vliegen
Verboden te vliegen
<i>Elke dag zorgt Fietje samen met haar broer voor de duiven in het duivenhok. ‘Dan wennen de duiven aan jou, voor als ik er een keer niet ben,’ heeft Ma... »
 
 
 
 
 

Ze kwamen ons halen
Ze kwamen ons halen
<p><i>De schuifdeuren gaan met een ruk open. Een man schreeuwt: ‘Handen omhoog!’</i></p><p><a target="_blank">16 november 1944. Op een koude, donkere oor... »
 
 
 
 
 

Opa Sigaar
Opa Sigaar
Teun en Willemijn zijn in hun nopjes. Opa Sigaar komt logeren. Niemand kan zo leuk vertellen als hij. Eerst een sigaar opsteken. En dan kan het verhaal begin... »
 
 
 
 
 

Vrouw Holle
Vrouw Holle
Er was eens een meisje, ze heette Irem. Als ze uit school kwam, mocht Irem niet spelen of tekenen of lezen. Irem moest poetsen, vegen, koken en afwassen. En ... »
 
 
 
 
 

Geschiedenis groep 5
Geschiedenis groep 5
 »
 
 
 
 
 

Mijn tweede Van Dale Luisterwoordenboek
Mijn tweede Van Dale Luisterwoordenboek
Mijn tweede Van Dale Luisterwoordenboek De luisterboekversie van Mijn tweede Van Dale met 55 door de auteurs voorgelezen verhaaltjes. Voor kleuters vanaf 4... »