Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Familiegeheim
Familiegeheim
Eva is een vrolijke meid van dertien. Ze heeft weinig nagedacht over het feit dat haar moeder haar eigen ouders vrijwel nooit ziet en dat zij haar familie v... »
 
 
 
 
 

Brugklassers!
Brugklassers!
Na de Cito-toets, het slotfeest van de basisschool en een zomervakantie vol spannende afwachting is het zover: Jesse, Vera en Isa worden brugklassers. Maar h... »
 
 
 
 
 

Gevecht met de wolf
Gevecht met de wolf
de zwerftocht van Berend, een jonge ridder »
 
 
 
 
 

Wachten op een brief
Wachten op een brief
 »
 
 
 
 
 

Dwars door de storm
Dwars door de storm
Tjakkie heeft maar één droom: naar de hbs. Maar arbeiderskinderen leren niet door. Toch studeert ze om zich op de hbs voor te bereiden, samen met Katrien, ... »
 
 
 
 
 

Hond aan tafel?
Hond aan tafel?
 »
 
 
 
 
 

De leeuw is los!
De leeuw is los!
Sanne gaat op kamp met groep 4. s Nachts wordt ze wakker. Ze hoort iets bij het kampvuur. Ze moet wat doen gaan kijken. Maar durft ze dat? »
 
 
 
 
 

Verboden te vliegen
Verboden te vliegen
<i>Elke dag zorgt Fietje samen met haar broer voor de duiven in het duivenhok. ‘Dan wennen de duiven aan jou, voor als ik er een keer niet ben,’ heeft Ma... »
 
 
 
 
 

Keerzijde
Keerzijde
2013: Berber verhuist met haar moeder van Friesland naar Amsterdam. Ze heeft het idee dat alles om seks lijkt te draaien. De meiden uit haar klas vinden het ... »
 
 
 
 
 

Mijn tweede Van Dale
Mijn tweede Van Dale
* Gebaseerd op het succesvolle voorleeswoordenboek Mijn tweede Van Dale* Stimulans voor de ontwikkeling van de woordenschat* Vrolijke tekeningen in kleur* Ti... »