Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Doelwit
Doelwit
Drie jaar geleden zijn Judi en Leila gevlucht om aan de dodelijke eerwraak van Leila's familie te ontkomen. In Amsterdam hebben ze een nieuw leven opgebouwd.... »
 
 
 
 
 

In eigen hand
In eigen hand
Is het een ongeluk? Of opzet? Wanneer Nikki Benjamins haar baas een blauw oog slaat, betekent dat het einde van haar carrière bij de Amsterdamse recherche. ... »
 
 
 
 
 

Uitverkoren
Uitverkoren
Twintig jaar geleden werd de vader van Jules Declerck vermoord door haar broer. Jules weet niet waarom en ze kan het haar broer niet vragen omdat hij inmidde... »
 
 
 
 
 

Doelwit
Doelwit
 »
 
 
 
 
 

Judaskus
Judaskus
Barbara en Marcus van Brederoo wonen met hun twee dochters in een dorpje in Friesland, waar Marcus een huisartsenpraktijk heeft. Wanneer Barbara wordt lastig... »
 
 
 
 
 

Tweestrijd
Tweestrijd
 »
 
 
 
 
 

Schuilplaats
Schuilplaats
 »
 
 
 
 
 

Bloedband
Bloedband
Cirkel van het kwaad is een driedelige thrillerserie over de zoektocht naar de ware toedracht van een twintig jaar oude moord. Na Schaduwkinderen, Uitverkore... »
 
 
 
 
 

In naam van de vader
In naam van de vader
Een jaar nadat Francis van Foreest het prestigieuze Larense advocatenkantoor van zijn vader heeft overgenomen, begaat hij een grote fout die hij voor iederee... »
 
 
 
 
 

De donkere dagen
De donkere dagen
De donkere dagen voor kerst waren nooit eerder zo spannend.Spanning van Hollandse bodem. De auteurs van de Crime Compagnie hebben misdadig spannende verhalen... »