Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Vrij Spel
Vrij Spel
Op een mistige ochtend in oktober schiet de vader van Emma, politieagent Nick Overmars, een zeventienjarige jongen dood. Volgens Nick was het noodweer, maar ... »
 
 
 
 
 

Schaduwkinderen
Schaduwkinderen
Cirkel van het kwaad is een driedelige thrillerserie over de zoektocht naar de ware toedracht van een twintig jaar oude moord. Schaduwkinderen is hiervan het... »
 
 
 
 
 

Verlos ons van het kwade
Verlos ons van het kwade
Nadat de familie Van Foreest hun leven weer enigszins op orde heeft na het noodlot dat hen trof, ontstaan er opnieuw problemen. Dat heeft alles te maken met ... »
 
 
 
 
 

Doelwit
Doelwit
 »
 
 
 
 
 

Houvast
Houvast
Hoe goed kende ik hem eigenlijk? Die vraag moet Anouk zichzelf noodgedwongen stellen, nadat ze haar man Thijs door een auto-ongeluk verliest. Eenmaal overein... »
 
 
 
 
 

In eigen hand
In eigen hand
Wanneer Nikki Benjamins haar baas een blauw oog slaat, betekent dat het einde van haar carrière bij de Amsterdamse recherche. Ze besluit een eigen recherche... »
 
 
 
 
 

Schuilplaats
Schuilplaats
Mayke en Han zijn pleegouders van zes kinderen en wonen in een grote boerderij in Friesland. Als hen gevraagd wordt crisisopvang te bieden aan drie zusjes be... »
 
 
 
 
 

Tweestrijd
Tweestrijd
Hanna’s wereldje is perfect. Voor de buitenwereld althans, want al vanaf het begin van haar huwelijk met de knappe gynaecoloog Axel Kolman wordt haar leven... »
 
 
 
 
 

Zoeter dan wraak
Zoeter dan wraak
Een lijk in een moeras, een onverwacht overlijden in een chique villa, onverklaarbare doden. Ongelukkige omstandigheden of kwade opzet? Hoe sluw moet je zijn... »
 
 
 
 
 

Haunted
Haunted
From the Dutch award-winning author, Linda Jansma, comes a thriller ... »