Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

In naam van de vader
In naam van de vader
Een jaar nadat Francis van Foreest het prestigieuze Larense advocatenkantoor van zijn vader heeft overgenomen, begaat hij een grote fout die hij voor iederee... »
 
 
 
 
 

Susan Dobson
Susan Dobson
Shifting Tenses »
 
 
 
 
 

Kwetsbaar
Kwetsbaar
Winnaar Schaduwprijs 2011!!! Janine is de jonge, mooie en ambitieuze eigenaresse van Club Mercury, een succesvolle dans- en eetgelegenheid in onze hoofdstad.... »
 
 
 
 
 

Vrij spel
Vrij spel
Op een mistige ochtend in oktober schiet de vader van Emma, politieagent Nick Overmars, een zeventienjarige jongen dood. Volgens hem was de jongen gewapend, ... »
 
 
 
 
 

In naam van de vader
In naam van de vader
 »
 
 
 
 
 

Judaskus
Judaskus
Barbara en Marcus van Brederoo wonen met hun twee dochters in een dorpje in Friesland, waar Marcus een huisartsenpraktijk heeft. Wanneer Barbara wordt lastig... »
 
 
 
 
 

Zoeter dan wraak
Zoeter dan wraak
Een lijk in een moeras, een onverwacht overlijden in een chique villa, onverklaarbare doden. Ongelukkige omstandigheden of kwade opzet? Hoe sluw moet je zijn... »
 
 
 
 
 

Kwaad bloed
Kwaad bloed
KUNNEN ZE SYLVIE VINDEN VOOR HET TE LAAT IS?Vlak voor de marathon van Amsterdam wordt toptalent Sylvie Bergmans ontvoerd. Van de hardloopster wordt alleen wa... »
 
 
 
 
 

Verlos ons van het kwade
Verlos ons van het kwade
Nadat de familie Van Foreest hun leven weer enigszins op orde heeft na het noodlot dat hen trof, ontstaan er opnieuw problemen. Dat heeft alles te maken met ... »
 
 
 
 
 

Haunted
Haunted
From the Dutch, award-winning author, Linda Jansma, comes a thriller that goes from heartbreaking to heart-stopping in the blink of an eye. Sixteen years ago... »