Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Verbroken
Verbroken
Tijdens een routineklus voor haar werk, ontdekt Mara de Wolff informatie die niet voor haar ogen bestemd is. De gegevens brengen niet alleen haarzelf, maar o... »
 
 
 
 
 

Slaap maar zacht
Slaap maar zacht
Op de IC-afdeling waar verpleegkundige Maud werkt, ligt een man in coma. Niemand weet wie hij is. De rechercheur die belast is met het onderzoek, regelt een ... »
 
 
 
 
 

Verbroken
Verbroken
Computerexpert Mara de Wolff krijgt opdracht het netwerk van mediabedrijf Dutch Broadcasting Group te testen op veiligheidsrisico's.Het duurt niet lang voord... »
 
 
 
 
 

Intermezzo
Intermezzo
Beroemd violiste Tess is met haar dure Amati-viool op weg naar Milaan voor een optreden. In het vliegtuig ontmoet ze de knappe Michael, die toevallig in hetz... »
 
 
 
 
 

Haunted
Haunted
From the Dutch award-winning author, Linda Jansma, comes a thriller ... »
 
 
 
 
 

Vrij Spel
Vrij Spel
Op een mistige ochtend in oktober schiet de vader van Emma, politieagent Nick Overmars,een zeventienjarige jongen dood. Volgens Nick was het noodweer, maar d... »
 
 
 
 
 

Schuilplaats
Schuilplaats
Mayke en Han zijn pleegouders van zes kinderen en wonen in een grote boerderij in Friesland. Als hen gevraagd wordt crisisopvang te bieden aan drie zusjes be... »
 
 
 
 
 

Bloedband
Bloedband
Cirkel van het kwaad is een driedelige thrillerserie over de zoektocht naar de ware toedracht van een twintig jaar oude moord. Bloedband is het derde en laat... »
 
 
 
 
 

Verbroken
Verbroken
 »
 
 
 
 
 

Linda Jansma-bundel
Linda Jansma-bundel
Bundel van Linda Jansma met de titels: Houvast, Caleidoscoop en Tweestrijd.Houvast: Negen maanden nadat Anouk van Merwede haar man Thijs in een auto-ongeluk ... »