Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Bundel-Linda Jansma
Bundel-Linda Jansma
Bundel van drie top-titels van Linda Jansma: Houvast, Tweestrijd en Caleidoscoop.TweestrijdAls de grens tussen liefde en haat vervaagtHanna's wereldje is per... »
 
 
 
 
 

Zwarte leugens
Zwarte leugens
Ruby is een razendpopulaire vlogger. Sinds een aantal jaar blogt ze ook over cold cases waarbij ze de hulp van haar volgers inroept. Haar nieuwste zaak is de... »
 
 
 
 
 

Schuilplaats
Schuilplaats
Mayke en Han zijn pleegouders van zes kinderen en wonen in een grote boerderij in Friesland. Als hen gevraagd wordt crisisopvang te bieden aan drie zusjes be... »
 
 
 
 
 

Zoeter dan wraak
Zoeter dan wraak
Een lijk in een moeras, een onverwacht overlijden in een chique villa, onverklaarbare doden. Ongelukkige omstandigheden of kwade opzet? Hoe sluw moet je zijn... »
 
 
 
 
 

In eigen hand
In eigen hand
 »
 
 
 
 
 

Schaduwkinderen
Schaduwkinderen
 »
 
 
 
 
 

In naam van de vader
In naam van de vader
Vlak voordat Francis van Foreest het prestigieuze Larense advocatenkantoor van zijn vader overneemt, begaat hij een grote fout die hij voor iedereen verzwijg... »
 
 
 
 
 

Onderstroom
Onderstroom
<i> Onder het oppervlak bevinden zich de grootste geheimen. </i>
</br>
</br>Door de gewelddadige dood van haar dochter Insa is Hesters leven vrijwel volledig... »
 
 
 
 
 

Verleiding
Verleiding
Hij keek op en lachte naar Alexandra, die onmiddellijk een zindering door haar lijf voelde gaan. Die blauwe ogen, die fijne lachrimpels, het schuine trekje r... »
 
 
 
 
 

Schaduwkinderen
Schaduwkinderen
Wat is er twintig jaar geleden precies gebeurd? Jules’ herinneringen aan die avond zijn vaag, het enige wat ze weet is dat haar vader dood is. Haar broer i... »