Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Bed & Breakfast
Bed & Breakfast
Als Myrthe Nieuwlandt na de dood van haar vader zijn wijngaard in de Achterhoek erft en bezoek krijgt van haar halfzusje, komt haar leven in één keer op zi... »
 
 
 
 
 

Bed&Breakfast - grote letter uitgave
Bed&Breakfast - grote letter uitgave
Als Myrthe Nieuwlandt na de dood van haar vader zijn wijngaard in de Achterhoek erft komt haar leven in één keer op zijn kop te staan. Ze verruilt haar lev... »
 
 
 
 
 

Obsessie - special Kruidvat
Obsessie - special Kruidvat
<p><em>Obsessie</em> van Jet van Vuuren, auteur van onder meer <em>Vluchtweg</em> en <em>Gifspoor</em>, is weer een oer-Hollandse thriller waarin een vrouw d... »
 
 
 
 
 

Papadag
Papadag
 »
 
 
 
 
 

De Minnaar LP
De Minnaar LP
<p>Als in de spannende thriller <em>De minnaar</em> van Jet van Vuuren het levenloze lichaam van de bejaarde Charlie Meijer onderaan de trap van haar woning ... »
 
 
 
 
 

Misstap
Misstap
 »
 
 
 
 
 

Bloedheet
Bloedheet
Het is hoogzomer. De meeste inwoners van Almere zijn op vakantie of hebben ter verkoeling de omliggende strandjes opgezocht. Als opeens het kattenvrouwtje Mi... »
 
 
 
 
 

Liegbeest
Liegbeest
<p>De psychologische thriller <em>Liegbeest</em> van Jet van Vuuren gaat over Jochem Nijhoff: vermogend, drieënveertig, advocaat en een bal. Samen met zijn ... »
 
 
 
 
 

Gifspoor - special KV
Gifspoor - special KV
<p>In <em>Gifspoor </em>van Jet van Vuuren wordt een onschuldige hobby een gevaarlijke obsessie…</p><p>Drie Zeeuwse vriendinnen delen hun passie voor tuini... »
 
 
 
 
 

Wintergast
Wintergast
<b>'Jet van Vuuren is de nieuwe Suzanne Vermeer.' - <i>Crimeblogger</b></i><b>Ingesneeuwd en geïsoleerd van de wereld stuit Bea op een verschrikkelijk famil... »